Daar gaan we dan // Here we go

Nu ons vertrek naar Amerika nog maar een paar dagen van ons verwijderd is wil ik jullie even laten weten wat er precies gaat gebeuren op dit blog en in de rest van mijn online imperium (haha!) terwijl ik weg ben.

Blog: ‘Business as usual’.
Ik heb de afgelopen weken heel hard gewerkt om ervoor te zorgen dat mijn blog gewoon blijft ‘draaien’ terwijl ik weg ben. Ik heb blog-artikelen van tevoren ingepland (dus je kunt uitgaan van de gebruikelijke (op zijn minst) twee tot drie artikelen per week), maar ik heb ook gezorgd voor ruimte in ons reisschema, zodat ik ook ter plekke nog wat kan bloggen als ik dat wil. Als ik dat wil, ja. Want ik heb voornamelijk artikelen ingepland omdat deze reis in de eerste plaats een vakantie is. Ik heb echt even een pauze nodig en ik wil niet tijdens mijn vakantie gaan stressen over het feit ‘dat ik ook nog moet bloggen’. Ontspanning en rust in het hoofd, jongens. Daar gaat het om tijdens vakantie (of tenminste, dat zegt iedereen altijd).

Shop: Gesloten.
Mijn Etsy shop zal gesloten zijn van 5 juli tot 11 augustus. Dus als je al een tijdje zat te azen op iets, dan is dit je kans om het te kopen voor de ‘zomersluiting’.

Social Media: Hell yeah!
Als het aan mij ligt dan zal ik zoveel als ik kan en als ik wil online zijn op mijn social media kanalen. Ik heb geen ‘social-media-detox’ gepland, dus ik probeer mijn instagram up to date te houden met leuke vakantiekiekjes (oh, het woord ‘kiekjes’) en mijn lama invasie natuurlijk. Hetzelfde geldt voor twitter en facebook, al is het maar om de bezorgde ouders gerust te stellen (hè, moeder!). Dikke MAAR: dit alles is wel afhankelijk van waar ik een internetverbinding heb en wat de staat van die verbinding is. Maar als je zo veel mogelijk up to date wil blijven, zorg dan dat je me op die netwerken volgt.

Nu rest mij alleen nog te zeggen: ‘So long, folks’, ‘See you later, Alligator’. Ik ga even de reis van mijn leven maken!

Now that ‘the big leave for the USA’ is only days away, I want to inform you about what exactly will be happening here on this blog and to the rest of my online empire (haha!) while I’m away.

Blog: Business as usual.
I’ve been working VERY hard these past weeks to make sure that my blog will be running as usual while I’m away. I’ve been planning posts ahead of time, but I also made sure that I have some time scheduled in the US to blog ‘live’ from where I am. So there will be (at least) two to three blogposts online each week, like you’re used to. I have been planning posts ahead of time, because above all: this roadtrip will be a vacation for me. ‘Cause, let’s face it, I need a break and I don’t want to stress out during my vacation because ‘I have to blog’. Relaxing and piece of mind, folks. That’s what vacation is all about (at least, that’s what they all say).

Shop: Closed.
My Etsy shop will be closed from July 5th until August 11th. So if you were thinking about making a purchase, this is the time to do it.

Social Media: Hell yeah!
As far as I’m concerned, I will be online on social media as much as I can and as much as I want to. I’m not planning on having a social-media-detox of any kind, so I’ll try keeping my instagram feed updated with vacation-photo’s and my llama invasion of course! (even if it was just to assure the family that we’re still alive, right mom?!). Same goes for twitter and facebook. However; this depends on where I will have an internet connection and the state of said connection. But if you want to stay up to date as much as possible, be sure to follow me on these networks.

I think the only thing left to say is; So long folks! See you later, Alligator! I’m off having the best time EVER!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: