Ik leef nog hoor // I’m still alive

IkLeefNogHoewel hier op de blog de afgelopen weken het tegendeel bewezen lijkt te zijn, leef ik weldegelijk nog hoor. Ik heb het momenteel alleen superrrrdruk met het illustreren en vormgeven van ‘het Snorboek’ en dat neemt zo’n beetje elke vrije minuut die ik heb in beslag. Daarom ben ik dus wat minder aanwezig dan gebruikelijk hier (immers; wat het zwaarst is moet het zwaarst wegen), maar niet getreurd: Ik zal af en toe echt wel even wat nieuws plaatsen. Maar niet met de regelmaat die je van me gewend bent.

Zo zal ik het showen van mijn nieuwe kerstkaart en het geboortekaartje dat ik maakte voor lieve kleine Fenne écht niet onopgemerkt voorbij laten gaan. En als je me op instagram volgt (@verabertens), dan hoef je helemaal niet veel te missen want daar plaats ik nog best regelmatig een foto.
Maar mocht ik nou niet op je Halloween- (is al geweest, I know), Sinterklaas-, verjaardags- of andersoortig feestje kunnen komen, dan weet je waar het aan ligt! Ik heb in het nieuwe jaar vast wel weer tijd voor een social life.

P.S.: De afbeelding bij dit artikel is een ieniemini sneak peek van het boek. Spannend!

Although it might have seemed as if I’ve disappeared off the face of the earth for the past weeks, I wanted to let you know that I’m still alive. I’ve just been veeeeery busy with the illustrations and design of the book I’m making for Snor Publishers. So it’ll be more quiet here than you’re used to for a little while longer. But don’t fret, I’ll surely be posting updates about my new Christmas greeting card and the birth announcement I designed for little Fenne here. I just don’t really know when I’ll have the time to post them, but we’ll see when that time comes around.

Until then, if you feel like you can’t do without me you can always follow me on instagram (@verabertens) for (almost) daily behind-the-scenes updates. See you there!

P.S: The image with this post is a teeny tiny sneak-peek of what’s to come in the book. Exciting!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: