Nieuw binnen: Crazy Cactus Club emblemen! // New: Crazy Cactus club patch

CrazyCactusClubPatch_1_BLOG
Al sinds de eerste keer dat ik voor de kunstacademie een illustratie liet uitborduren bij het Textiellab hier in Tilburg staat het maken van een serie geborduurde emblemen hoog op mijn product wishlist. Niet lang geleden kreeg ik het idee voor deze cactus illustratie. Het was alleen nogal een ‘losse flodder’, dus ik wist niet zo goed wat ik ermee aan moest. Toen ik in mijn grote ‘boek der ideeën’ keek (het is gewoon een schriftje hoor, maar dat klinkt niet zo fancy) zag ik het licht en ik besloot er een embleem van te maken.

Ever since I first had an illustration of mine embroidered for a project in artschool, creating embroidered patches for my webshop has been high on my product-wishlist. Not long ago, I got the idea for this cactus illustration and I decided to make it into an embroidered patch.

CrazyCactusClubPatch_2_BLOG

Een paar weken geleden kreeg ik ze al binnen (zoals sommigen van jullie misschien al op instagram hadden gezien), maar vanaf nu zijn ze dan ook eindelijk echt verkrijgbaar in mijn Etsy shop. Dus ben jij een Crazy Cactus Lady (of guy, natuurlijk) en ben je op zoek naar lotgenotencontact? Zoek niet verder, met dit embleem op je jas, tas of vest heb je die zo gevonden!

A few weeks ago the patches came in (if you follow me on instagram you may have already seen them), but from now on they are officially for sale in my Etsy Shop. So if you’re a Crazy Cactus Lady (or guy, of course) and looking for peers, be sure to join my club!

CrazyCactusClubPatch_3_BLOG

Nog wat specificaties (voor de productnerds onder jullie): Het embleem is ongeveer 7,7 centimeter hoog en ongeveer 5,3 centimeter breed.
De achterkant van het embleem heeft een strijklaag, dus je kunt het embleem zowel naaien als strijken op de gewenste ondergrond (hij blijft het beste zitten als je hem naait).
Elk embleem is netjes verpakt in een cellofaanzakje en heeft applicatie-instructies op de achterkant vermeld staan (in het Engels).
Wat vind je van mijn nieuwe aanwinst? En waar zou jij hem op strijken/naaien? Laat het me weten in de comments!

This embroidered patch measures about 7,7 centimeters in height (3 inches) and about 5,3 centimeters in width (2 inches).
It has an iron-on coating on the back so you can either iron or sew it onto your garment (sewing guarantees permanent fixation).
Each patch comes nicely wrapped in foil with application instructions on the back.
So what do you think? And more importantly: what would be the ideal garment for this patch in you opinion? Let me know in the comments!

5 Replies to “Nieuw binnen: Crazy Cactus Club emblemen! // New: Crazy Cactus club patch”

    1. Ik denk dat ik hem op een vest van mijzelf zou stikken en dan weet ik zeker dat Juul er ook wel eentje wil.

  1. Ohh, wat lieeef! Echt ontzettend leuk! Het is een droom van me om ook dit soort spulletjes te kunnen maken en verkopen. Ik ga je even snel volgen op Etsy! Ik hou hem zeker in mijn achterhoofd, ik ken genoeg mensen die dit een heel leuk cadeautje zouden vinden. 🙂

  2. Wat een cutie zeg. Heel leuk gemaakt :D. Als klein kind zou ik zeker deze willen om het gat in mijn broek te bedekken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: