Illustraties voor HEMA! // Illustrations for HEMA

HEMAhalloween2017_VleermuisPompoen_Styling_1_BLOG

Vandaag mag ik ein-de-lijk vertellen over een project dat ik vorig jaar december al heb afgerond en waar dan nu (bija een jaar later) de resultaten van te zien zijn. Het voelt soms nog steeds te bizar om deze woorden uit te spreken, maar ik ga het toch doen: ik mocht de illustraties voor de Halloween collectie van HEMA maken!
Today I can FINALLY tell you about a project I finished in december 2016. I’ve had to keep my mouth shut about this one for a long time, but now that the results are finally out there I am very proud to tell you that I got to make the illustrations for HEMA‘s Halloween collection this year.

HEMAhalloween2017_VleermuisPompoen_Styling_2_BLOG

HEMAhalloween2017_Pompoen_Styling_1_BLOG

Een project als dit stond al tijden op mijn werk-bucketlist en het is zo tof om daar eens wat van af te kunnen strepen. Halloween stijgt heel snel in mijn lijstje van favoriete feestdagen en ik vond het dan ook een super tof onderwerp om mee aan de slag te gaan.
This is a project that has been on my work-bucketlist for a long time and it’s great to finally start checking projects off that list. Halloween is one of my favourite holidays and it was great to be working within this theme. Actually, anything holiday-related makes me very happy.

HEMAhalloween2017_Vleermuis_Styling_1_BLOG

HEMAhalloween2017_Vleermuis_Overview_BLOG

Wat vooral bizar is, is hoe snel je ‘vergeet’ hoe je eigen werk er ook alweer uit zag als je het al zo lang niet meer hebt gezien (ik had natuurlijk de illustraties wel op mijn computer staan, maar daar ga je niet iedere dag uitgebreid naar zitten kijken). Des te leuker dus om ze te zien shinen op een heleboel leuke producten!

HEMAhalloween2017_Pompoen_Overview_1_BLOG

HEMAhalloween2017_BakjeVleermuis_Styling_1_BLOG

De productvormgeving is gedaan door HEMA zelf en de hele collectie ziet er (zoals we van HEMA gewend zijn) fantastisch uit. Ik kan niet wachten om een leuk Halloween feestje te organiseren met deze items.
Product design was done by HEMA and the whole collection just looks so good. I can”t wait to start throwing Halloween parties around the house.

HEMAhalloween2017_BakjePompoen_Styling_1_BLOG

HEMAhalloween2017_Prikkers_Styling_1_BLOG

Ik ben zo blij dat ik de kans heb gekregen om een opdracht als deze te mogen doen. Ik steek dan ook niet onder stoelen of banken dat ik best wel trots ben. Een willekeurige HEMA binnenlopen (één van mijn all time favoriete winkels) en een display zien vol producten met illustraties die ik heb gemaakt is een gevoel dat ik simpelweg niet kan omschrijven. Maar ook een mooie reminder dat hard werken dus écht loont.
I’m so happy I was given the opportunity to work for a company I’ve always looked up to. HEMA is one of my all time favourite stores and walking into any of their shops seeing a whole display of products featuring my illustrations is a feeling I simply cannot describe. It’s also proof for me that working hard really pays off.

HEMAhalloween2017_Rietjes_Overview_1_BLOG

HEMAhalloween2017_SpookyChips_1_BLOG

HEMAhalloween2017_SpookyMarshmallows_1_BLOG

De Halloween collectie van HEMA ligt nu in de winkels en je kunt de (meeste) items bestellen in de online shop van HEMA.
Wat vinden jullie ervan? Laat het me weten in de comments!

HEMA’s Halloween collection is in stores now and most of the items are available in their (Dutch) webshop.
What do you guys think? Let me know in the comments section!

 

4 Replies to “Illustraties voor HEMA! // Illustrations for HEMA”

  1. Heel heel heel erg leuk! Ik doe niet aan Halloween, maar bij het zien van deze items ben ik van plan dit jaar mee te doen als bewoner waar de kinderen uit de straat mogen aanbellen voor een spooky treath 🙂

  2. ‘Griezelig’ leuk gemaakt, echt supermooi.
    Het voelt vast en zeker héél speciaal om in de HEMA te liggen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: