Photo Diary: September 2017

PhotoDiary_Sept2017_0

Mijn laatste Photo Diary is alweer van ver voor de zomer (oeps!), dus het is hoog tijd voor een achter-de-schermen update van de afgelopen maand. Ik houd het bij alleen de maand september vandaag. Ik zou een hele after-summer update kunnen doen, maar dat voelt een beetje als oude koeien uit de sloot halen en daar houd ik helemaal niet van. Daarom dus vandaag een update van wat ik in september allemaal deed!
Samen met mijn mama ging ik naar Koffie & Co in Oirschot, waar je dus van deze crazy milkshakes kunt bestellen. Ik koos voor een caramel milkshake met maltesers, fudge en stukjes brownie erop.

PhotoDiary_Sept2017_1

Ik bereidde een workshop in het TextielMuseum voor door zelf een voorbeeldje te maken. Er zijn momenten dat ik me afvraag waarom ik mijn weefgetouw ook alweer verkocht heb.

PhotoDiary_Sept2017_2

Ik bestelde deze super leuke vintage blouse bij Lena Library. Lena is een kledingbibliotheek waar je zowel vintage als designer-items kunt lenen zoals je boeken leent bij een normale bibliotheek. Omdat de swap-punten niet echt bij mij in de buurt zitten (de dichtstbijzijnde is Eindhoven), besloot ik deze blouse te kopen in plaats van te lenen. Want naast bibliotheek is Lena Library ook gewoon een winkel.

PhotoDiary_Sept2017_3

Er was een foodtruck festival in town en voor een beetje voedsel ben ik altijd te porren. Deze poffertjes waren extra speciaal omdat je een ‘kale’ portie bestelt en er vervolgens alles op kunt gooien wat je wilt (als in: self-service).

PhotoDiary_Sept2017_4

Over eten gesproken: er opende een hot-dog restaurant vlakbij de straat waar ik voorheen woonde. Toen ik zag dat je alle hotdogs ook vegetarisch kunt bestellen kon ik niet meer wachten om er eens een te gaan proberen. En ze waren SUPER lekker!

PhotoDiary_Sept2017_5

PhotoDiary_Sept2017_6

Afgelopen maand opende er een Hudson’s Bay in Tilburg en uiteraard nam ik even een kijkje. Hoewel ik nog niet helemaal overtuigd ben van het concept voor een stad als Tilburg (het is in alles erg Amerikaans), spotte ik er wel een aparte Vitra-afdeling (pluspunten!). Deze design-poppen staan al een tijd op mijn wishlist voor als ik de staatsloterij win.

PhotoDiary_Sept2017_7

Ik ging met John een dagje naar de Efteling en het was weer als vanouds. Dit jaarlijkse uitje staat voor mij vrijwel altijd op nummer één als het om mijn dagjes-weg-top-5 gaat. Met als hoogtepunt: duifjes voeren in het Sprookjesbos!

PhotoDiary_Sept2017_8

PhotoDiary_Sept2017_9

PhotoDiary_Sept2017_10

We kochten deze raw-chocolate bij Ekoplaza, mede vanwege de super leuke verpakking. Oja, en hij was nog lekker ook!

PhotoDiary_Sept2017_11

Ik kreeg deze awesome sokken met glitters en krabben vorig jaar voor kerst, maar ik had ze nog nooit aan gehad. Het werd dus tijd!

PhotoDiary_Sept2017_12

We bezochten Engaged in de Westergasfabriek in Amsterdam. We hebben weer volop inspiratie opgedaan. En dat is maar goed ook, want er moet stiekem best nog het een en ander geregeld worden voor onze bruiloft.

PhotoDiary_Sept2017_13

PhotoDiary_Sept2017_14

Zo, dat was ie weer! Een update van alles wat niet (echt) met werk te maken had. Hoe zag jullie september eruit? Zijn jullie de eerste maand na de zomer weer een beetje goed doorgekomen? Laat het me weten in de comments!

One Reply to “Photo Diary: September 2017”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: