Meesterlijk Junior

Een van de moeilijkste dingen van illustrator/ontwerper zijn is denk ik wel dat je soms heel lang je mond moet houden over projecten terwijl je er juist zo trots op bent dat je het van de daken zou willen schreeuwen.
Dat was voor mij het afgelopen halfjaar ongeveer het geval. Sinds september vorig jaar ben ik namelijk druk bezig geweest met een groot project voor Robèrt van Beckhoven. Misschien ken je hem van Heel Holland Bakt, Cupcake Cup of zijn deelname aan Wie is de Mol?. Maar hij is vooral bekend als ‘Meest Meesterlijke bakker van Nederland’: hij heeft niet voor niets twee Meester titels achter zijn naam staan.

Naast een bakkerij en twee winkels vol lekkers (eentje in Oisterwijk en eentje in Leidschendam) en die twee Meester titels (Meester Patissier en Meester Boulanger) heeft Robèrt ook een magazine: Meesterlijk. Van dit magazine komt deze maand een special uit voor kinderen t/m 14 jaar: Meesterlijk Junior. En ik mag vol trots melden dat ik me heb mogen storten op de illustraties, fotografie en vormgeving van deze 80 pagina’s tellende special.

 

Dit eerste deel van Meesterlijk Junior (ja, er komen er nog meer) staat geheel in het teken van brood: waar het vandaan komt, wat erin zit en natuurlijk hoe je het maakt. Voor deze uitgave heb ik mogen samenwerken met de met de leukste redactie, (kinder)tekstschrijver en foodfotograaf.

Meesterlijk Junior – Brood staat bomvol informatie, maar je vindt er ook puzzels en proefjes in om die opgedane kennis toe te passen. En natuurlijk mogen recepten ook niet ontbreken!

Meesterlijk Junior – Brood komt op 15 april uit, maar is nu al verkrijgbaar via preorder; als je hem nu bestelt krijg je hem gratis thuisgestuurd én krijg je er een leuke gratis smartphone wallpaper bij; ontworpen door yours truly.

Preorder jouw exemplaar van Meesterlijk Junior hier.

In het meest recente nummer van Meesterlijk (het lentenummer) is een uitgebreid artikel verschenen over Meesterlijk Junior. Hierin krijg je een kijkje achter de schermen van de vormgeving en zie je het eerste beeldmateriaal. Je kunt hier een proefnummer van Meesterlijk bestellen of een abonnement afsluiten.

Wat vinden jullie ervan? Laat het me weten in de comments!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: