Met mij aan de tekentafel van HappyMakersBlog op Creative Life!

CreativeLife_Flyer

Op 24, 25 en 26 maart aanstaande (dat is volgend weekend al!) vindt de eerste editie van Creative Life plaats in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. En op zondag 26 maart kun je bij mij aan de tekentafel van HappyMakersBlog aanschuiven, waar ik je alle ins en outs zal vertellen over het illustreren en vormgeven van het boek Babyspel!

Creative Life is een beurs die de Werkspoorkathedraal drie dagen lang zal omtoveren tot één grote verzameling creativiteit. Je kunt er winkelen, er zijn workshops en lezingen, een foodtruck café en er worden intieme gesprekken met illustratoren en ontwerpers georganiseerd door Monique van HappyMakersBlog.

Samen met onder andere Pimpelmees, Marenthe Otten en Caroline Ellerbeck zal ik dus plaatsnemen aan de tekentafel van HappyMakersBlog en vertellen over het werkproces van Babyspel. Van de allereerste karakterschetsen en covervoorstellen die niemand eerder zag, tot het fotograferen van mijn 3D illustraties en het samenbrengen van beeld en tekst tot een volwaardig boek: na dit gesprek heb ik geen geheimen meer voor je. Je mag me daarnaast ook het spreekwoordelijke hemd van het lijf vragen over het hele werkproces.

Er zal aan de tafel plaats zijn voor maximaal 14 mensen en je hebt je pas van een plaatsje verzekerd als je je van tevoren inschrijft. Ik zal er zitten op zondag 26 maart van 14.30 uur tot 15.00 uur. Aanmelden is dus noodzakelijk en dat kan via deze link (de kosten voor een ‘aan de tekentafel van HappyMakersBlog’ gesprek zijn €3,50 per persoon).

Wil je mij dus ontmoeten, kom dan gezellig naar Utrecht! En als je besluit om te komen, dan is er nog zoveel meer leuks te zien en doen. Een paar persoonlijke favorieten: Mariko van Sell Your Stuff Online zal er zijn, Lisa Manuels van Elle Aime verzorgt verschillende workshops op het gebied van illustratie en er zijn verschillende demo’s te bekijken, waaronder eentje over het weven van ‘wall-hangings’ door Handmade Heaven.

Genoeg redenen om te komen dus! Zie ik jullie daar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: