Nieuw binnen: Postzegel sticker // New: Postage stamp sticker

PostzegelSticker_1

Ik was toe aan wat anders. Voor mijn gevoel ziet de manier waarop ik mijn bestellingen inpak er al jaren hetzelfde uit en het was tijd om iets nieuws in de mix te gooien. Daarom ontwierp ik deze postzegel sticker die ik (naast de gewone frankering van de post, uiteraard) op de grotere enveloppen/doosjes plak die de deur uit gaan.
It was time for something new. I had a feeling that the way I pack my orders has been looking the same for years, so I decided to throw something new in the mix. I designed this postage stamp sticker for my larger envelopes and boxes.

PostzegelSticker_2

Al een hele tijd leek het me leuk eigen postzegels te ontwerpen, maar ik vond de ‘echte postzegels’ verhoudingsgewijs wat aan de dure kant. Vandaar dat ik heb besloten mijn pakketten te blijven frankeren met mijn labelwriter en deze sticker met ‘nep-zegels’ er gewoon ‘voor de leuk’ bij te plakken.
I really liked the idea of designing my own stamps, but having ‘official’ stamps printed with my own designs was quite expensive. That’s why I chose to design this sticker with ‘fake stamps’, to accompany the real stamps on the packages I send.

PostzegelSticker_3

PostzegelSticker_4

Nu twijfel ik nog of ik deze stickers ook zal gaan verkopen in mijn Etsy shop, aangezien ik daar op instagram wat vragen over kreeg. Zouden jullie dat zien zitten? Laat het me weten in de comments!

I’m actually in doubt about selling these babies in my Etsy shop, since I was asked questions about that on instagram. How would you guys feel about that? let me know in the comments!

 

3 Replies to “Nieuw binnen: Postzegel sticker // New: Postage stamp sticker”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: