Mijn column in Maak Magazine // My column for Maak Magazine

MaakMagazine_1
Een tijdje geleden vertelde ik het jullie al in mijn ‘5 things I’m doing right now‘ artikel; ik schreef een column voor Maak Magazine. En hoewel ik al vaker in magazines heb gestaan met mijn producten, was dit de eerste keer dat ik ook daadwerkelijk een column mocht schrijven en dat was zó leuk om te doen. Ik schreef een kort stukje over mijn liefde voor stof; een liefde die ik al heel lang bij me draag.

A little while ago, I told you in one of my ‘5 things I’m doing right now‘ posts that I was writing an editorial for the Dutch DIY Magazine ‘Maak Magazine‘. And although I have been featured in magazines before, I never actually wrote an editorial for one, so this was really exciting! The editorial is about my love for fabric (and it’s in Dutch).

MaakMagazine_2

MaakMagazine_3
Maar het column was niet het enige: ook mijn beursje met monsters wordt genoemd in het magazine én mijn beursje met feestbeesten staat in de inhoudsopgave. Het blijft bizar om zo je eigen werk terug te zien en te weten dat een heleboel mensen het gaan zien en/of lezen. Dank je wel Anke, Anne en Nikki dat jullie me zo overvloedig hebben willen vertegenwoordigen in jullie mooie magazine! Als je een exemplaar van dit magazine wilt bestellen, dan kan dat hier.

Besides writing the editorial, I was also featured with two of my clutches; one with monsters and one with party animals. Special thanks to Anke, Anne and Nikki for giving me this opportunity to be featured in their wonderful magazine! If you’d like to order your own copy, you can do so here.

MaakMagazine_4

MaakMagazine_5

MaakMagazine_6

MaakMagazine_7

MaakMagazine_8

MaakMagazine_10

 

5 Replies to “Mijn column in Maak Magazine // My column for Maak Magazine”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: