Nieuw binnen: Geborduurde emblemen! // New: Embroidered patches

nieuwe-geborduurde-emblemen
Iedereen die mij een beetje volgt hier op dit blog of op social media wist inmiddels wel dat ze eraan zaten te komen, maar vandaag kan ik ze met gepaste trots officieel aan jullie presenteren: Mijn nieuwe geborduurde emblemen!
I’ve been working hard on developing two new embroidered patches and today I can finally formally introduce you to them. Get ready to meet’The Almighty Avocado’ and ‘Dachshund Donut’!

The Almighty Avocado
Ik hoorde op tv weer eens wat over ‘superfoods’ en ik moest ineens denken aan een avocado met een superhelden cape. Tadaaaaaa; idee geboren! (Ja, zo snel en makkelijk gaat het soms echt). Ik had deze illustratie al eventjes half-uitgewerkt in een schetsboek staan, maar het kwam er maar niet van om hem in te kleuren en uit te werken tot ‘borduurbestand’. Tot voor kort, want deze macho mocht ik vorige week in mijn studio verwelkomen. Superfoods to the rescue!

The Almighty Avocado
I heard about superfoods on television (once again) and I couldn’t help imagining an avocado in a superhero cape. And tadaaaa; a brilliant idea was born (I wish that would always go this easy). Meet ‘The Almighty Avocado.’ Superfoods to the rescue!

almightyavocado_1b

almightyavocado_2

almightyavocado_3

Dachshund Donut
Het idee voor deze jongen is eigenlijk ‘geboren’ tijdens het ontwerpen van de Team Confetti Agenda cover. Way back, toen ik aan het allereerste ontwerp werkte dat het uiteraard niet is geworden (dat wordt het zelden, namelijk) was deze teckel-donut een belangrijk onderdeel van dat ontwerp. Toen de definitieve cover eenmaal een andere wending nam bleef ik deze illustratie zo leuk vinden dat ik besloot er een embleem van te maken. En zo geschiedde! Ik vind het oprecht een van de leukste illustraties die ik ooit heb gemaakt.

Dachshund Donut
The idea for this one actually came while working on the Team Confetti Agenda cover. I made this illustration for one of the earlier designs (that didn’t make it to the printer’s), but I liked this baby so much that I decided to not let it go to waste and make it into an embroidered patch.

dachshunddonut_1

dachshunddonut_2

dachshunddonut_3

Beide emblemen zijn nu verkrijgbaar in mijn webwinkel en Etsy shop. Welke vind jij de leukste en zou je al weten waar je hem op zou strijken? Laat het me weten in de comments!
Both patches are now available for purchase in my Etsy shop. Which one do you like best and what garment would you iron it onto? Let me know in the comments!

3 Replies to “Nieuw binnen: Geborduurde emblemen! // New: Embroidered patches”

  1. Ik vind de almighty avocado het allerleukst! Dûh; avocado én superheld! Écht iets voor een avocadolover en nerd zoals ikj. (ik hou namelijk echt heel erg van allebei 🙂
    Ik moet alleen nog even kijken waar op te strijken; het liefst op m’n spijkerjasje waar de andere Franjedesign patches op zitten, maar die draag ik nu niet, want: te koud… Ben al driftig op zoek naar een lang, dik exemplaar mét capuchon! (Hou me aanbevolen voor goeie tips)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: