Photo Diary: September 2016

photodiary_september2016_overviewVandaag is het weer tijd om jullie te laten zien wat ik afgelopen maand allemaal heb gedaan! En ik kan je vertellen; dat is een heleboel! Zo ging ik naar het Snor Festival, at ik met de schoonfamilie in een echte ‘American Diner’ en ik werkte aan een heleboel nieuwe projecten. Kijk je mee?

It’s time for another Photo Diary! I’m gonna show you what I’ve been up to in this past month and I can tell you it’s A LOT. I visited a festival, had dinner at an American Diner and I worked on some new projects. Ready? Let’s go!

De vader van John was jarig en de rest van de familie had een verrassingsetentje bij Tom’s Diner in Roosendaal voor hem geregeld. Iedereen die mij een beetje kent weet dat ik daar helemaal op mijn plek ben.
It was John’s dad’s birthday and we took him on a surprise dinner at an American Diner. It was awesome!

photodiary_september2016_0

photodiary_september2016_1

photodiary_september2016_2

Ik bestelde bij Hema een berg printjes van instagram foto’s om bij webshop bestellingen te doen. Foto’s zijn nou eenmaal honderd keer leuker als je ze laat afdrukken.
I ordered some prints of my instagram photos to ship with my orders as a little something extra. Photos are just always better in print than on screen.

photodiary_september2016_3

photodiary_september2016_4

De nieuwe projecten waar ik het al een tijdje over heb beginnen langzaam maar zeker vorm te krijgen. Hier een ultra sneak-peek:
One of my new projects is slowly taking shape. Here’s an ultra sneak-peek:

photodiary_september2016_5

Ik had een kraam op Mercado de Belcrum. Het was een heerlijk drukke dag en het was mooi weer. Wat wil een mens nog meer?
I had a stall at ‘Mercado de Belcrum’, where I got to sell my items. The weather was good and it was a busy day, what more could I wish for?

photodiary_september2016_6

Het bleef nog even lekker weer en dus namen John en ik een fijne werkpauze bij Starbucks. Koffie en taart vervelen nooit.
The weather remained very nice for a big part of September, so John and I treated ourselves to a long work break with coffee and cake at Starbucks.

photodiary_september2016_7

Ik werkte aan gezinsuitbreiding van de Crazy Cactus Club. Waar ik deze nieuwe familieleden precies voor ga gebruiken hoor je later.
I worked on some new family members for my Crazy Cactus Club.

photodiary_september2016_8

Er kwam een nieuw geprinte stof binnen. De illustraties zijn niet nieuw, maar het soort stof wel: ik heb dit patroon namelijk laten printen op een ‘faux-suède’. Super fancy!
This faux-suede llama fabric came in and I can’t wait to start working with it!

photodiary_september2016_9

Een tijd geleden kwamen John en ik deze mokken tegen bij Sissy Boy. We besloten ze toen te laten staan en daar kregen we uiteraard spijt van. Uiteindelijk waren ze toen we teruggingen naar de winkel uitverkocht, dus uiteindelijk bestelden we ze online. We zijn er echt super blij mee (en ze kunnen in de vaatwasser, bonus!).
John and I purchased these new seventies-style mugs and we absolutely adore them.

photodiary_september2016_10

Smaak Karavaan vond plaats in Tilburg en aangezien John en ik gek zijn op lekker eten hebben we dit foodtruck-festival niet aan ons voorbij laten gaan. We aten van alles en nog wat, maar het hoogtepunt was toch wel een doosje vol toetjes.
We also visited a foodtruck festival in our hometown. We had a bunch of good food, but the little box full of desserts was our favourite.

photodiary_september2016_12

photodiary_september2016_13

photodiary_september2016_11

Het was druk in de webshop en dus pakte ik veel bestellingen in. Dat blijf ik een van de leukste dingen vinden om te doen. Post krijgen an sich is altijd een feest (wat mij betreft), dus ik doe mijn uiterste best om er echt een feetje van te maken.
I was busy in the Etsy shop so I shipped lots of items last month. Packing up orders is still one of my favourite things to do.

photodiary_september2016_14

We gingen op bezoek bij vrienden in Breda en omdat we zin hadden om Mexicaans te eten besloten we wat eerder te vertrekken en naar Popocatepetl te gaan.
John and I went out for some Mexican food before we had a meet-up with friends.

photodiary_september2016_15

De zoveelste ronde van atelier-opruim-woede had bij me toegeslagen en ik besloot een grote doos enveloppen die ik niet gebruik gratis weg te geven binnen een ondernemers-groep op facebook. In ruil kreeg ik een super leuke cactus en dit kaartje. Iedereen blij!

photodiary_september2016_16

Een van de beste dingen aan het samenwonen is wel dat ik deze cutie elke dag om me heen heb.
One of the best things about having moved in together is that I got this cutie as a roommate.

photodiary_september2016_17

Ik maakte een hele berg nieuwe beursjes (waarvan de meeste deze week worden toegevoegd aan de Etsy shop) en ik probeerde wat nieuwe stoffencombinaties uit. De lama-cactus-combinatie is mijn huidige favoriet.
I made some new clutches (which will be up in the Etsy shop later this week) and I tried out some new fabric combos. The llama-cactus-combo is my current favourite.

photodiary_september2016_18

Het was september en dus tijd voor het (inmiddels legendarische) Snor Festival. Voor het eerst vond het plaats in de Snorfabriek in plaats van op de Camping de Lievelinge en het was weer erg leuk!

photodiary_september2016_19

photodiary_september2016_20

photodiary_september2016_21

Aangezien we voor het festival toch al in Utrecht waren besloten we er maar gewoon een dagje uit van te maken. En zo belandden we voor het avondeten bij Firma Pickles, waar we een heerlijke (vega)burger hebben gegeten.
September was a great month when it comes to food. We went out for some fancy (veggie) burgers. #nevernoteating

photodiary_september2016_22

photodiary_september2016_23

We besloten bij Firma Pickles het toetje over te slaan en een Pumkin Spice Latte te halen bij Starbucks. To go, want we moesten nog een aardig eindje terug treinen.
AND I had my first Pumpkin Spice Latte of the season on the train ride back home. Fall has officially started now.

photodiary_september2016_24

Samen met John maakte ik grote vorderingen in mijn home office. Op wat styling na is mijn nieuwe werkruimte nu echt af en dat voelt zo fijn! Als alles qua planning goed gaat geef ik in de volgende gastblog voor Team Confetti een fotografische rondleiding, dus als je dat graag wil zien: stay tuned!
We made some major progress in my new home office. Besides some styling, my new workspace is now almost done. I’ll be sharing a home office tour on the blog soon.

photodiary_september2016_25

Ik plunderde de snoepwinkel voor wat leuk Halloween-fotomateriaal en ik kwam daar deze Japanse mystery-box tegen. Ik begrijp maar half wat het is, maar ik moest het hebben. Het lijkt erop dat het een DIY-Donut-kit (of iets) is.
I ran into this Japanese DIY-Donut-Box and I just had to have it.

photodiary_september2016_26

Naast snoep shopte ik nog meer fotomateriaal bij elkaar, zoals deze holografische serpentines. Als het glimt, wil ik het hebben en ik vond deze serpentines zo cool. Ze passen ook nog eens super goed bij mijn Pigeon Party Committee embleem.
I spent a fair amount of time taking some additional photos of my products for my webshop and social media. This one is one of my favourites.

photodiary_september2016_27

Instagram Stories

stories_september2016_1

stories_september2016_2

stories_september2016_3

stories_september2016_4

stories_september2016_5

stories_september2016_6

stories_september2016_7

stories_september2016_8

stories_september2016_9

Like I said: September zat bomvol met leuke dingen! Wil je op de hoogte blijven van wat ik doe? Volg me dan op instagram (@verabertens)!
Like I said: September was full of wonderful things. If you want to be kept up to date about what I do, follow me on instagram (@verabertens)!

One Reply to “Photo Diary: September 2016”

  1. Zo leuk om te lezen! Ik ben heel benieuwd naar het nieuwe project waar je mee bezig bent. En die taart bij Starbucks ziet er wel errug lekker uit… nomnom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: