Nieuw binnen: Slingeraap sticker // New: Spidermonkey sticker

Sticker_Slingeraap_1
In mijn Photo Diary van eerder deze week heb je er al over kunnen lezen en vandaag geef ik hem dan een fatsoenlijke introductie op deze blog: Mijn nieuwe Slingeraap sticker.

Zoals jullie misschien al weten maakte ik deze illustratie in eerste instantie als achterkant van mijn nieuwe verjaardagskaart. Maar ik vond hem eigenlijk zo leuk dat ik  besloot er ook een sticker van te laten maken. Nu heb ik een persoonlijke voorliefde voor stickers; elk oppervlak wordt er leuker van. Maar echt. En deze sticker maakt van alles waar je hem opplakt in an instant een feestje.
As you may have seen in the Photo Diary that I posted earlier this week, I released this Spidermonkey Sticker recently. Today I’m sharing some more images (and where you can purchase it) on this blog.
I made this illustration as a backside of my newest ‘Happy Birthday’ postcard. But I ended up liking it so much that I decided to have it printed as a sticker as well. Instant party on every surface, you guys!

Sticker_Slingeraap_2

Sticker_Slingeraap_3

Deze sticker is gemaakt van wit PVC. Dit materiaal is weerbestendig, waardoor je de sticker zowel binnen als buiten ergens op kunt plakken.
Hij is ovaal en is 14,5 cm hoog bij 9,5 cm breed. Je kunt de sticker kopen in mijn Etsy shop.
This sticker is made of white PVC. This material is weather proof, so you can use the sticker indoors as well as outdoors.
It is oval shaped and measures 14,5 cm (5.71 inch) in width and 9,5 cm (3.74 inch) in height. It is available in my Etsy shop.

Sticker_Slingeraap_4

Wat vinden jullie ervan en waar zouden jullie ‘m opplakken? Laat het me weten in de comments!
What do you think? Let me know in the comments!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: