Nieuw binnen: Tuinieren stickers // New: Gardening stickers

Tuinieren-sticker_1
In mijn ‘5 things I’m doing right now‘ van vorige week schreef ik er al over: ik heb dus stickers laten maken van mijn favoriete illustratie die ook voorkomt op mijn weekplanner. Misschien vind ik het wel één van mijn leukste illustraties ooit, maar aangezien je een ouder ook niet laat kiezen tussen zijn kinderen durf ik dat niet hardop te zeggen. Goed, een sticker dus. En wat voor één!

In last week’s ‘5 things I’m doing right now‘ I already told you about it: I had some stickers made of one of my favourite illustrations that’s also featured on my weekly planner: the gardening koala!

Tuinieren-sticker_2

Hij is lekker groot (14,5 centimeter breed bij 9,5 centimeter hoog) en deze keer niet transparant (zoals mijn andere stickers), maar wit, zodat je hem ook op donkere ondergronden kunt plakken. Hij is wel (net als mijn andere stickers) gedrukt op stevig vinyl dat ook buiten te gebruiken is. Je kunt er dus ook je schutting mee behangen als je wilt. Meer lentegevoel kun je niet krijgen toch?!

This sticker is printed on a white PVC. This material is weather proof, so you can use the sticker indoors as well as outdoors.
It is oval shaped and measures 14,5 cm (5.71 inch) in width and 9,5 cm (3.74 inch) in height.

Tuinieren-sticker_3

Tuinieren-sticker_4

De sticker is vanaf nu verkrijgbaar in mijn Etsy shop!
Wat vinden jullie ervan?

This sticker is now available in my Etsy shop!
What do you guys think?

One Reply to “Nieuw binnen: Tuinieren stickers // New: Gardening stickers”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: