Dag van de arbeid: ‘Employee of the Month’ voor ondernemers (+ gratis printable!)

Employee-of-the-month_1
Zoals je in mijn column van vorige week wel hebt kunnen lezen is er eigenlijk geen moment op een dag dat ik niet (op welke manier dan ook) bezig ben met werken. Ik ben dan ook van mening dat de ondernemers des lands de mensen zijn die het allerhardst werken voor hun (soms weinige) geld. En wanneer worden die ondernemers in het zonnetje gezet? Precies: nooit. Daarom vond ik de Dag van de Arbeid dit jaar de perfecte aangelegenheid om eens iets speciaals voor alle ondernemers te doen: jullie zijn namelijk deze maand allemaal ‘Employee of the Month’. Want ja: ook deze twijfelachtige eer wordt ons met onze afkeer voor de loonslavernij door de neus geboord. Nooit zullen wij medewerker van het jaar zijn. Nooit zal onze slecht belichte lelijke pasfoto pronken in een galerij vol kneuzen. Zonde! Daarom verklaar ik persoonlijk alle ondernemers in de maand mei ‘Employee of the Month’. Omdat jullie keihard werken, jezelf onderscheiden en stuk voor stuk prachtmensen zijn die deze eer meer dan verdienen!

Employee-of-the-month_2

Employee-of-the-month_3

Employee-of-the-month_4

Dus download die gratis printable, print hem, knip hem uit, plak je eigen foto erachter en hang hem boven je bureau. Want ja, knappe ondernemer; je mag er wezen! En wil je jouw ‘one month of fame’ met me delen? Tag me dan op instagram (@verabertens). Gezellig!

Employee of the month_by_franje design_DEF
Download je gratis printable HIER

4 Replies to “Dag van de arbeid: ‘Employee of the Month’ voor ondernemers (+ gratis printable!)”

  1. Geweldig! Het is dat ik mijzelf op deze dag van de arbeid een weekendje weg cadeau heb gedaan, maar anders had ik hem zeker uitgeprint! Dat ga ik natuurlijk alsnog doen als ik thuiskom 😉 Fijne dag van de arbeid!

  2. Hahaha, wat heb ik moeten lachen om jou stukje. Ik wil ook employé of the month zijn. Ik heb dan geen bedrijf, maar al is het alleen als schouderklopje voor de inzet van mijn hobby.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: