Photo Diary: March 2015

PhotoDiary_March2015_0
Maart was DE drukste maand van het jaar tot op heden. Voor mij in ieder geval. Ik stuurde ein-de-lijk mijn weekplanner naar de drukker, had een kraampje op de Swan Market en hield voorjaarsschoonmaak door een enorm stuk van mijn haar af te laten knippen. Ik had het bijna te druk om foto’s te maken van waar ik mee bezig was, maar ik heb jullie zo goed en zo kwaad als mogelijk op de hoogte weten te houden (hoop ik). Voor wie mij niet volgt op instagram en dus geen idee heeft wat ik de afgelopen maand heb uitgespookt is hier een kleine update in foto’s.

March was THE busiest month of the year for me so far. I finally sent my weekplanner off to the printer, had a stall at the Swan Market and did some spring cleaning by cutting a huge piece of my hair off. I was almost too busy for taking pictures for my instagram, but I did manage to keep you guys updated the best I could. For those of you who have been missing out on what I’ve been up to, here’s a little recap in pics.

De maand begon goed met een MEGA drukke Swan Market in Tilburg. De lieve Anouck maakte een prachtige aftermovie van dit evenement (ja, ik sta er ook op) dus die is echt de moeite waard om even te bekijken!
The month started off pretty good with a SUPER busy Swan Market in Tilburg. The lovely Anouck made an awesome aftermovie of this event, be sure to check it out!

PhotoDiary_March2015_1

 

Ik maakte mijn huis klaar voor de lente met wat nieuwe decoratie.
I updated one of my favourite corners of my home with some spring decoration.

PhotoDiary_March2015_2

 

Het was erg druk met (cadeau) bestellingen.
Have been very busy packing (gift) orders.

PhotoDiary_March2015_3

 

Ik ging met Olga naar de launch party van het nieuwe Oh Marie! Magazine.
I attended the Oh Marie! Magazine launch party together with Olga.

PhotoDiary_March2015_4

 

Voor Bram, die afgelopen weekend zijn eerste verjaardag vierde, maakte ik wat mini krokodillen. Aankomende vrijdag meer daarover!
Made some tiny crocodiles for little Bram, who celebrated hist first birthday this weekend. More on that this friday!

PhotoDiary_March2015_5

 

John en ik vierden de eerste (en nogal regenachtige) dag van de lente met cupcakes van Zoete Zaken.
John and I celebrated the first (and very rainy) day of spring with cupcakes by the wonderful ‘Zoete Zaken’.

PhotoDiary_March2015_6

 

Toen besloot ik dus mijn haar af te knippen.
Then I decided to cut my hair off.

PhotoDiary_March2015_7

 

Zoals ik eerder al zei heb ik eindelijk mijn weekplanner naar de drukker gestuurd. Het was een groot project maar ik weet zeker dat jullie hem heel erg leuk gaan vinden!
Like I said I finally got my weekplanner sent off to the printer. It was a big project to get done but I’m sure you’re gonna love it!

PhotoDiary_March2015_8

PhotoDiary_March2015_9

 

Toen kwam mijn nichtje langs om me dit boek cadeau te geven. Het gaat over een meisje dat beste vrienden wordt met een baby lama. Beste cadeau dat iemand me ooit kan geven.
Then my lovely cousin gave me this book as a gift. It’s about a little girl that becomes best friends with a baby llama. Best gift anyone could ever get me.

PhotoDiary_March2015_10

 

Nadat de weekplanner klaar was trakteerde ik mezelf op koffie en taart (en eindelijk wat vrije tijd nadat ik veel te lang non-stop had gewerkt).
After the weekplanner was done, I treated myself to some coffee and pie to celebrate (and finally give myself some off-time after working non stop for way too long).

PhotoDiary_March2015_11

Hoe was jouw maart?
How was your march?

One Reply to “Photo Diary: March 2015”

  1. Mijn Lama?! Seriously?! Laat mijn compaan Anne het niet zien, die gaat flippen (enneh…ik ook denk ik…live op uw blog!) Fijne dingen (en mooi haar)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: