Photo Diary: Mei 2015 // Photo Diary: May 2015

PhotoDiary_May2015_0
Het is weer de eerste week van een nieuwe maand en dat betekent dat jullie de maandelijkse Photo Diary nog van me tegoed hebben! Deze maand maakte ik een tripje naar Engeland, stak ik wat tijd en energie in nieuwe visitekaartjes en was ik jarig. Oh en er gebeurde nog veel meer, dus lees snel verder!

It’s time for another photo diary! This month was full of awesome things, like a mini getaway to the U.K, designing some new business cards and of course: my birthday.

De eerste dag van mei was het de dag van de arbeid. Voor deze gelegenheid maakte ik een gratis printable om de ondernemers onder ons eens in het zonnetje te zetten!
The first day of this month it was Labour Day and I made a free printable for all entrepreneurs that deserve a lot more credit than they often get.

PhotoDiary_May2015_1

 

Ik werkte aan mijn vijfde gastblog voor Team Confetti en maakte ter ere van de zomer gratis te downloaden telefoon-wallpapers. Dit was daar een ‘work in progress’ shot van.
I worked on my fifth guest-post for team Confetti and created a series of free summer phone wallpapers. This was a work-in-progress shot.

PhotoDiary_May2015_2

 

Het was best lekker weer de afgelopen maand (ofja, soms dan) en dus kon eindelijk het dak van mijn auto weer open. Cabrio-rijden is echt een van de leukste dingen die er is!
The weather was relatively nice, so we could finally put the convertible top down and feel the wind in our hair.

PhotoDiary_May2015_3

 

Ik was voor de verandering eens als consument op de Swan Market in plaats van als vendor. Daar kochten we deze awesome cactus mét sombrero van Beton And More.
I found this lovely little cactus-with-a-sombrero at the Swan Market.

PhotoDiary_May2015_4

 

Mei was ook een hele drukke maand. Ik was dus blij dat ik een avondje vrij kon nemen om Netflix te kijken en wat verse popcorn voor mezelf te maken.
May was a very busy month for me too, so I was happy to take a night off and just enjoy some Netflix and homemade popcorn.

PhotoDiary_May2015_5

 

Nog een achter de schermen foto van één van de wallpapers waar ik aan werkte.
Another behind the scenes shot of my phone-wallpaper designs.

PhotoDiary_May2015_6

 

Sommige projecten vragen om een nieuw en leeg schetsboek. Ik heb al een eeuwigheid een concept in mijn hoofd voor een prentenboek en eindelijk heb ik er een schetsboek voor gekocht. Hopelijk krijg ik binnenkort wat meer ‘vrije’ tijd om eraan te beginnen.
Some projects require new sketchbooks. I’ve had this idea for a children’s book for quite a while now and I found the perfect sketchbook for it. Now I just have the time to start working on it.

PhotoDiary_May2015_7

 

Ik kreeg SUPER leuke snail mail van de lieve Ingrid.
The lovely Ingrid sent me some awesome snailmail.

PhotoDiary_May2015_8

 

Het was moederdag! Tijd om wat aandacht te besteden aan mijn mama en alles wat ze voor me gedaan heeft.
It was mother’s day! Time for a mother-daughter pic.

PhotoDiary_May2015_9

 

John en ik gingen op mini-vakantie naar Engeland. We verbleven op de boerderij van vrienden van ons en dit was elke morgen ons uitzicht.
John and I went on a mini-getaway to the U.K. We stayed at our friends’ farm and this was our view every morning.

PhotoDiary_May2015_10

 

En ik ga nergens op vakantie zonder lama op een stokje, dus ik creëerde ook nog een mini lama-invasie.
And I couldn’t resist creating a little llama-invasion while I was there.

PhotoDiary_May2015_11

 

Ik zat al een tijdje in mijn maag met het feit dat ik mijn visitekaartjes niet meer zo goed bij mij en mijn werk vond passen. En dus ging ik aan de slag met nieuwe ontwerpen.
I designed some new business cards for myself.

PhotoDiary_May2015_12

 

In Engeland kocht ik dit geweldige party-bus blik. Ik heb een zwak voor opbergblikken.
I came across this ‘party bus’ tin and I just had to get it.

PhotoDiary_May2015_13

 

Al een tijdje neem ik me voor om wat aan de ergonomie van mijn werkplek te doen. Toen ik in dit huisje kwam wonen wist ik niet dat ik uiteindelijk full-time ondernemer zou worden en ik nam genoegen met een simpel bureau en een bureaustoel die ik van iemand kreeg. Maar na al jaren elke dag door te brengen op deze plek kreeg ik (soms heftige) klachten in mijn nek, schouders en rug. Ik leende deze ergonomische stoel van een zitspecialist in de buurt om een week uit te proberen. Ik was meteen verkocht. Over zes weken komt mijn eigen exemplaar en ik kan eigenlijk niet wachten tot het zo ver is.
I’ve been trying to work on the ergonomics of my workspace and I borrowed this chair from a local ernonomics-specialist. It was SUCH a relief for the pains I’ve been developing in my neck, shoulders and back. My very own chair will be arriving in about six weeks and I just can’t wait!

PhotoDiary_May2015_14

 

Vers van de pers; mijn nieuwe visitekaartjes. Een uitgebreid(er) artikel over het werkproces en het resultaat zie je volgende week op deze blog!
Hot off press: my new business cards! I’ll be sharing more about the process and the end-result next week.

PhotoDiary_May2015_15

 

Ik kocht een tros bananen en vond daarop deze Minion!
I bought some bananas and this Minion came with them.

PhotoDiary_May2015_16

 

En ik was jarig op de laatste dag van mei! Ik deed een poging tot het maken van een funfetti cake, maar ondanks dat ik het heel graag zou willen vrees ik dat ik nooit een keukenprinses zal worden. Het begon al met het beslag; ik gebruikte te harde boter en ik heb geen mixer, waardoor ik (boter)klonten in mijn beslag had. Daarom besloot ik mijn beslag te föhnen net zolang tot de klonten verdwenen waren (move over, Nigella). Vervolgens pleurde ik wat eetbare confetti door het beslag en zette ik de cake in de oven in het volste vertrouwen dat het goed zou komen. Ik kon mezelf nauwelijks bedwingen te wachten met het aansnijden van de cake tot het bezoek kwam en toen het eenmaal zo ver was bleek alle eetbare confetti tijdens het bakken naar beneden gezakt te zijn. Meeeeeh. Geen funfetti cake, maar funfetti bodem dus. Hij smaakte er gelukkig niet minder om, maar hij gaat nog wel een keer in de herkansing. (Als iemand weet hoe ik dit in de toekomst kan voorkomen; let me know!). Oh en trouwens; deze verjaardag was echt de beste ooit! Later deze week vertel ik waarom.
And last but most certainly not least: it was my birthday on the last day of May. I did an attempt at making a funfetti cake, but somehow all the funfetti sunk to the bottom during the baking process. Although the taste was fine, I think I’m gonna have to retry the looks of it some day. Oh and did I tell you already that I had the best birthday ever? More about that later this week!

PhotoDiary_May2015_17

Wil je 24/7 up to date blijven van wat ik doe? Volg me dan op instagram!

If you want to stay up to date on my ‘behind-the-scenes-life’, be sure to follow me on instagram!

3 Replies to “Photo Diary: Mei 2015 // Photo Diary: May 2015”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: