Photo Diary XL

PD_feb2016_overview
De laatste Photo Diary die hier verscheen is van september. Holy moly! Hoog tijd voor een nieuwe (en dus extra grote) update van waar ik allemaal mee bezig ben geweest. Ik beloof je dat ik geen extreem oude koeien uit de sloot zal halen, maar ik vind het toch leuk om iedereen die me niet op Instagram volgt weer een beetje op de hoogte te brengen. Maak je borst dus maar nat voor extra veel achter de schermen beelden. Komen ze:

The last Photo Diary dates back to September. Holy moly! So it’s high time for a little (or in this case big) update of what I’ve been up to these past months. Get ready for an Extra Large Photo Diary:

De lieve Anouck en Jeanine organiseerden een super leuke blogmeeting in Tilburg in het najaar van 2015. Het was super gezellig en alles was zó mooi aangekleed.
The great Anouck and Jeanine hosted a blogmeeting in my hometown and everything was so pretty!

PD_feb2016_0

 

Ik bracht samen met de lieve Renie een paar dagen door in Kopenhagen. Wat een prachtige stad!
I spent a few days in Copenhagen with the lovely Renie. Boy do I love that city.

PD_feb2016_1

PD_feb2016_2

PD_feb2016_3

PD_feb2016_4

 

Ik gaf in het kader van de Fiep Westendorp tentoonstelling in het Limburgs Museum een workshop ‘Krullevaren maken’. Je kunt deze super leuke expositie nog tot en met 3 april gaan bewonderen in Venlo. Hij is écht de moeite waard!
I gave a workshop ‘fantasy bird-making’ in a museum in the south of The Netherlands.

PD_feb2016_5

 

Ik maakte voor kleine Fenne en geboortekaartje en een kaartje voor aan de kraam-bedankjes.
I made this birth announcement and cards for the babyshower treats for the lovely little Fenne.

PD_feb2016_6

PD_feb2016_6b

 

Ik bracht een bezoekje aan Artis en was uiteraard niet weg te slaan bij de lama’s.
I spent a day at the zoo and just couldn’t get enough of the llamas.

PD_feb2016_7b

PD_feb2016_7

 

Ondanks de drukte voor het boek (waarover later deze week meer) maakte ik toch nog even tijd om een kerstkaart te maken. Dit is het resultaat.
Although I’ve been very busy working on ‘the book’, I still made time to make a Christmas card.

PD_feb2016_8

 

Ook bestelde ik deze kleine stickers om gratis bij webshop bestellingen te doen. Als je er eentje wilt hebben dan weet je dus wat je te doen staat.
I also designed these little stickers as webshop-order freebies.

PD_feb2016_9

 

Ook nieuw in het assortiment: deze Crazy Cactus Club emblemen. Ik heb onder andere mezelf en mijn favoriete achterneefje blij gemaakt met een kledingstuk met een van deze bad boys erop.
Another newbie in the collection: This Crazy Cactus Club patch. I used some of them on garments for myself, my boyfriend and my favourite little nephew.

PD_feb2016_10

PD_feb2016_11

 

Ik bezocht lichtfestival Glow in Eindhoven en het was weer prachtig.
We visited the ‘Glow’ lights festival and it was great.

PD_feb2016_11a

 

Samen met John woonden we opnames van Tussen Kunst & Kitsch bij in het Textielmuseum in Tilburg. Het was echt heel leuk om eens van dichtbij te zien hoe zo’n opnamedag in zijn werk gaat. Wij gingen met name vanwege een Russisch theeserviesje dat ik een paar jaar geleden op een rommelmarkt heb gekocht. Helaas wisten de experts niet goed wat ze ermee aan moesten. Ondanks dat we blijkbaar geen klein fortuin in ons huis hebben staan hebben we het erg naar ons zin gehad.

PD_feb2016_11b

 

Deze te toffe lama voor in de kerstboom vond ik bij Sissy Boy.
I found this awesome little llama for my christmas tree.

PD_feb2016_12

 

We brachten een zaterdag door in Eindhoven. Dit ijsje hing de weg te wijzen naar meer ijsjes op Strijp S.
We found an icecream giving directions.

PD_feb2016_13

 

Het was topdrukte zo vlak voor kerst in de Etsy shop. Ik pak de bestellingen rond die tijd van het jaar graag extra mooi in.
Around the holidays, it was extra busy in my Etsy shop. I like wrapping my orders extra festively around this time of year.

PD_feb2016_14

 

Deze briljante kaart kreeg ik van John. Lama’s, pop-up én glitters. Wat wil een mens nog meer?
My boyfriend gave me this awesome Christmas card. Alpacas, pop-ups and glitter. What more does a girl want?

PD_feb2016_15

 

Op het Snor Festival lieten John en ik een portretje tekenen door Marijke Buurlage. Dit is het resultaat.
We had our portrait drawn by the lovely Marijke Buurlage. We are in love with the result!

PD_feb2016_16

 

Ik stond in tijdschrift Flair met mijn Instagram account.
My Instagram account was featured in Flair Magazine.

PD_feb2016_17

 

Samen met mijn paps en John bezocht ik het Rijksmuseum in Amsterdam, waar ik deze prachtige mozaïekvloer fotografeerde.
I visited the ‘Rijksmuseum’ and found this beautiful tiled floor there.

PD_feb2016_18

 

Voor Team Confetti maakte ik deze hippe ‘Memory Jar‘.
For Team Confetti I made this ‘Memory Jar’.

PD_feb2016_19

 

Soms heb je extreem geluk en doe je bij de kringloop een ultieme vondst. Deze tiffany-achtige waxinelichthouder in de vorm van een potlood was er absoluut eentje.
Thrift-find of the year: a tiffany-esque pencil-shaped candle holder.

PD_feb2016_20

 

Dit super leuke Atelier Stella vaasje kreeg ik met kerst van John. Zonder iets erin is hij al te cool, maar deze tulpen maken hem helemaal af.
This wonderful Atelier Stella vase was a Christmas present. She looks so cute with tulips for hair.

PD_feb2016_21

 

Ja, het is echt waar: ik ging nóg een keer naar Kopenhagen. Deze keer ging ik met John en onze moeders en ik nam deze keer ook weer eens een lama op een stokje mee. Voor wie de Kopenhagen lama-invasie op Instagram gemist heeft; hier zijn de leukste foto’s:
Yes, it’s true. I visited Copenhagen AGAIN. This time I went there with John and our mothers. And I took a paper llama with me. She had a blast too:

PD_feb2016_22

PD_feb2016_23

PD_feb2016_24

 

We bezochten in Kopenhagen ook het geweldige ‘American Pie’, waar ze heerlijke taart hebben (duh) en waar het hele interieur versierd was met tacky valentijns-plaatjes.

PD_feb2016_25

 

Een sneak-peek van een tweede embleem dat binnenkort in de verkoop gaat. Iets met duifjes en feest. Need I say more?
A sneak-peek of another embroidered patch that will hit the shop soon. Something with pigeons and parties. Need I say more?

PD_feb2016_26

 

Ik won een Sofacompany bank genaamd ‘Vera’. Deze leuke roze bankpoes (of couchpotato) kocht ik in Kopenhagen bij Tiger.
I won a sofa and bought this lovely pink couch potato in Copenhagen.

PD_feb2016_27

 

En hoewel ik John een aantal jaren geleden maar een aansteller vond toen hij bijna 30 werd en dit boek ging lezen wordt me nu pijnlijk duidelijk waar hij ‘last van had’. Ik worstel de laatste tijd ook veel met de vraag waar mijn leven nou eigenlijk heen gaat en hoe het verder moet. Ik ben begonnen aan ‘het dertigers dilemma’ en het is in ieder geval goed om te weten dat ik niet de enige ben die met soortgelijke vragen rondloopt.

PD_feb2016_27b

 

En last but not least: ik ben weer met een leuk nieuw project bezig, waar dit een kleine tipje van de sluier van is. Dokter Paca komt je onderzoeken als je je niet lekker voelt. En hij heeft het erg druk met de heersende griepepidemie.
And last but not least: a little sneak peek of a new project I’m working on. If you’re feeling a little under the weather, Dr. Paca is there to fix it!

PD_feb2016_28

Zo. Dat waren 5 maanden in vogelvlucht. Wat vond je ervan? Laat het me weten in de comments.

Well, that were five months in a flash. What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: