Ik won een bank // I won a sofa

VeraSofa
We gaan even terug in de tijd, naar het begin van dit jaar. In januari organiseerde het prachtige Sofacompany namelijk een giveaway op instagram. Ze gaven een exemplaar van de ‘Vera’ sofa (ja, echt!) weg. Het enige wat je hoefde te doen was een foto plaatsen waarop je verbeeldde waarom je die sofa zo graag wilde hebben. Onder het mom ‘niet geschoten is altijd mis’ (mijn levensmotto, geloof ik) besloot ik gewoon eens mee te doen. Want een nieuwe bank kon ik wel gebruiken en ik kwijlde al maanden over de instagram feed van Sofacompany (alles is zo mooi!).
Ik maakte bovenstaande illustratie en besloot niet te verbeelden waarom ik hem wilde hebben, maar wat ik zou gaan doen als ik hem zou winnen:

I’m gonna take you back in time for a little bit, to the very start of this year. In january, the lovely Sofacompany hosted a giveaway on instagram. You could win a ‘Vera’ sofa (yes, really!) if you posted a photo that showed why you really needed to win this sofa. I decided to give it a try, as I could really use a new sofa.
I made the illustration above that not only showed why I wanted to win the sofa, but also what i’d do with it in case I would win it. Which is: bingewatching Netflix series with my (for now imaginary) llama.

Insta_Vera1

 

Naarmate de deadline dichterbij kwam zakte de moed me steeds verder in de schoenen. Er waren nog zoveel andere leuke inzendingen. Stiekem zag ik de Vera sofa al staan in mijn kleine huisje, als vervanging voor het uitgewoonde, smoezelige exemplaar van Ikea. Maar ik durfde niet te hard te hopen, want ik geloof dat je dingen kunt ‘jinxen’ door teveel te doen alsof ze al gebeurd zijn terwijl dat niet zo is.
En toen kwam ‘het moment’. Ik was uit eten met mijn bestie toen ik onderstaand bericht op instagram zag verschijnen:

Insta_Vera2

 

Woohoo! Ik had gewoon gewonnen! Hoe tof! Na een week of drie stond Vera te shinen in mijn woonkamer. Hoe dat eruit ziet? Nou zo ongeveer:
And guess what? I WON! After a few weeks, ‘Vera’ was in my living room. Look how wonderful she is:

VeraSofaHuis_1

VeraSofaHuis_2

VeraSofaHuis_3

VeraSofaHuis_5

Nogmaals, Sofacompany: heel erg bedankt voor de prachtige sofa! Hij zit heerlijk, is prachtig en ik kan hem nu al niet meer wegdenken uit mijn huis. Nu moet ik alleen nog een lama zien te vinden die de avonden met mij op ‘de Vera’ wil doorbrengen.

Again, thank you so much Sofacompany! The only thing left for me to do is find a llama that want to spend its nights on my sofa.

5 Replies to “Ik won een bank // I won a sofa”

  1. Gefeliciteerd! Wat een gave bank met jou naam. Je illustratie was ook weer geweldig!
    Veel zit en Netflix plezier met je gedenkbeeldige Lama πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / Β© franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / DisclaimerΒ 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: