Random roadtrip foto’s // Random roadtrip shots

Ik kan bijna niet geloven dat ik dit zeg, maar mijn artikel over het ‘Neon Museum’ van vorige week was het laatste in mijn roadtrip-serie. De spreekwoordelijke blog-koek is op. Nouja, bijna dan. Want tijdens onze roadtrip nam ik ook foto’s die niet goed pasten in de blogartikelen die ik eerder schreef. Maar ik kon het ook niet over mijn hart verkrijgen om ze niet met jullie te delen. Dus in dit artikel vind je een bijeen geraapt ‘zooitje’ aan roadtrip-foto’s. En ik proost nog even op de mooiste reis die ik ooit maakte en die altijd één van mijn favoriete herinneringen zal zijn.

I can’t believe I’m actually saying this, but with last week’s post about the Neon Museum, my blogpost-series about our USA-roadtrip has come to an end. Almost. Because during our trip, I also took a lot of pictures that didn’t properly fit into the posts I’ve written before. But I just couldn’t not share them with you. So here are some random roadtrip shots. And here’s to the best roadtrip ever, which will always be one of my favourite memories.

Ik vond ergens in Washington mijn nieuwe huis.
I found my new house somewhere in Washington.

 

We kwamen deze ‘Devil’s Cove’ tegen tijdens onze wandeling naar Cape Disappointment.
We stumbled upon ‘Devil’s Cove’ during our walk to Cape Disappointment.

 

Een super leuk koffiezaakje in het plaatsje Eugene.
An awesome little coffeeshop in the town of Eugene.

 

In hetzelfde plaatsje vond ik deze kleine kolibrie in de stoep verwerkt.
In the same town, they had this little hummingbird cemented in the sidewalk.

 

We vonden een bergje luie zeehonden op het strand.
We found a pile of very lazy seals on the beach.

 

Het dak van het aquarium in Monterey (mocht je ooit naar California gaan dan is dit écht de moeite waard om te bezoeken!)
The roof of the Monterey Aquarium (which is really worth a visit when you’re in California!).

 

Het uitzicht tijdens één van onze geweldige etentjes.
The view during one of our amazing dinners.

 

Een uithangbord bij ‘Buck Owen’s Crystal Palace’. Dit is een Western-gelegenheid die er echt fantastisch uitziet (zowel van binnen als van buiten).
A sign at ‘Buck Owen’s Crystal Palace’, which is a Western-kinda venue and is absolutely awesome!

 

We kwamen terecht in een mini-dorpje (lees: 2 panden) vlak voordat we Death Valley binnenreden. Maar wát een cadeautje!
We landed in this town (well, ‘town’: there were two buildings there) just before we entered Death Valley.

 


Een neon-sign op Santa Monica Pier.
A neon-sign on Santa Monica Pier.

 

Een beetje Las Vegas. Ik vond dat ik niet voldoende fatsoenlijke foto’s had om een heel artikel aan Las Vegas te wijden, maar deze wilde ik jullie niet onthouden. De meeste zijn van de ‘Freemontstreet Experience’, een gedeelte dat in Downtown Vegas ligt en wat naar mijn idee een stuk specialer is dan The Strip. Maar ik kan bevooroordeeld zijn door de ouderwetse neon-signs.
A little Las Vegas. I did not have quite enough good photo’s to make an entire post about Las Vegas, but I did want to share these, which are mostly of ‘The Freemontstreet Experience’, in downtown Vegas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: