Shop-stop: mijn roadtrip rugtas // Shop-stop: My roadtrip backpack

Shop-stop Daypack

Hopelijk verveel ik jullie niet met al mijn roadtrip-voorpret-artikelen, maar het is lastig om mijn enthousiasme in toom te houden aangezien de vertrekdatum steeds dichterbij komt. Nu het nog maar een paar weken duurt voor we in het vliegtuig zitten wordt het voor mij langzaamaan tijd om eens na te denken wat ik daar in mijn rugzak wil hebben zitten. Dus hier is een shop-stop met simpele noodzakelijkheden, must haves en dingen die gewoon te leuk zijn om niet mee te nemen.

I hope I’m not boring you with all of my roadtrip-anticipation posts, but it’s hard for me to keep my excitement to a managable level, since departure is only a few weeks away now. With our vacation creeping closer, it’s time for me to start thinking about what to put in my daypack. So here’s a shop-stop with bare necessities, must-haves and things that are just plain cute.

Sources: 1. Backpack | 2. Llama clutch | 3. Sunscreen | 4. SLR | 5. Phone case | 6. Travel tripod

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: