Spiksplinternieuwe Webshop!

WebshopComputerAchter de schermen ben ik er al een hele tijd mee bezig, maar op deze mooie vrijdag mag ik jullie er dan eindelijk deelgenoot van maken: Ik heb een spiksplinternieuwe webshop! En boy oh boy, ik ben er trots op hoor. Ik kreeg de afgelopen tijd vaak te horen van mensen dat ze Etsy maar ‘moeilijk’ vinden. Er zijn beperkte betaalopties, je moet er een vrij uitgebreide account aanmaken om iets te kunnen kopen en als je er iets specifieks zoekt dan krijg je het maar moeilijk gevonden. En daarbij is Etsy GROOT. Ondanks dat ik zelf nog altijd enorm fan van dit platform ben, begrijp ik die ‘kritiek’ erg goed. Dat was voor mij reden om mijn producten ook op een andere manier aan te bieden.

Daarom besloot ik via MijnWebWinkel een totaal nieuwe winkel te openen waar alles dus superrrr makkelijk te bestellen is. Ik heb voor nu nog even de gratis versie (dus please excuse de reclame voor MijnWebWinkel die nu nog in mijn shop te vinden is) en als alles stormloopt upgrade ik naar de abonnement versie.

Nu zijn jullie natuurlijk kei benieuwd hoe die shop eruit ziet, nou zo:

Shop_Nieuw_franjedesign

Ik ben er dus echt megatrots op want van de term ‘HTML’ alleen krijg ik al diarree. Normaliter regelt John dit soort dingen voor me, maar die had het de afgelopen tijd zo druk met andere dingen dat het er steeds maar niet van kwam. Mijn geduld raakte een beetje op en dus besloot ik het zelf te doen (insert spierballen-emoticon hier). En ondanks dat het geen rocket science was (maar voor mij wel allemaal nieuw en spannend), ben ik toch (al zeg ik het zelf) erg trots op hoe het er nu uitziet (vooral de slideshow, hoe professioneel!).
En om te vieren dat mijn nieuwe shop nu officieel OPEN is heb ik uiteraard een leuke kortingsactie. Als je vandaag een bestelling plaatst met de code ‘HOERAOPEN’ dan krijg je 10% korting op je gehele bestelling. Say whaaaaat?! Dus twijfelde je al een tijdje over die Pigeon Party Committe patch of die weekplanner? Sla vandaag je slag.

KLIK HIER OM NAAR MIJN NIEUWE WEBSHOP TE GAAN.

Shop je liever toch op Etsy? Klik dan hier. (via de Etsy Mini in de zijbalk van deze website kun je er ook nog steeds komen).
Ik ben dus mega excited (als je het nog niet gemerkt had), maar ik ben ook super benieuwd wat jullie ervan vinden! Laat het me weten in de comments!

3 Replies to “Spiksplinternieuwe Webshop!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: