Swan Market & Seinfestijn

Seinfestijn_1

Vandaag kan ik melden dat ik de eerste twee ‘designers’ markten van het seizoen heb geboekt (en ik weet vrij zeker dat er nog wel meer zullen volgen). Ik zal een kraampje hebben op de Swan Market in mijn hometown Tilburg op zondag 1 maart (de eerste Swan Market ooit in Tilburg, ik ben erg benieuwd!) en ik ben ook op Seinfestijn in Haarlem van de partij op zondag 19 april. Het lijkt me super leuk om jullie op één of beide locaties te treffen dus als je tijd hebt; kom gezellig winkelen. Tot dan!

I’m so glad to announce that I have two designer’s markets booked for the season already (I’m pretty sure more will follow later). The first one will take place in my hometown Tilburg (The Netherlands) on sunday, March 1st. This is the first ever Swan Market to be held in Tilburg so I’m very curious at how it will be!
The second one is Seinfestijn in Haarlem (The Netherlands) on sunday, April 19th. I’m soooo excited to meet some of you, so please do come by for some lovely shopping if you have time. See you there!

3 Replies to “Swan Market & Seinfestijn”

  1. Helaas kan ik daar allebei niet naartoe, maar ik ging wel even in je etsy-shop kijken – daar staat nog van alles over holiday shipping, misschien een beetje outdated? Ik twijfel nog even hoeveel lama-tattoos ik wil 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: