Swan Market Tilburg 5 maart

SwanMarket_Tilburg

Het begint langzaamaan een beetje lente te worden en dat betekent dat het weer markt-seizoen wordt. Ik trap het seizoen van 2017 af met de Swan Market in de Spoorzone in Tilburg op 5 maart. Dat is aanstaande zondag al! Samen met heel veel andere leuke, creatieve mensen verkoop ik daar alle items die je in mijn webwinkel en Etsy shop kunt vinden. Dus ben je in de buurt en heb je zin om te winkelen; kom gezellig langs! De Swan Market is van 11.00 uur tot 17.00 uur in de Wagenmakerij in Tilburg. Kom je ook?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: