The Traffic Snake Game Resultsss video

TSG_Intro

Alweer bijna drie jaar geleden maakte ik voor Mobiel21 een video bij hun ‘Traffic Snake Game’ project. Dit project was in het leven geroepen om ouders en kinderen ertoe te bewegen op milieuvriendelijke manieren van en naar school te reizen. Ik mocht in een korte video uitleggen hoe het spel in zijn werk ging en mijn eerste videoproject was een feit.
Inmiddels is de looptijd van het Traffic Snake Game project voorbij en Mobiel21 vroeg mij weer om een video te maken: deze keer van de behaalde resultaten. Dat deed ik uiteraard met veel liefde en plezier en vandaag deel ik met jullie het eindresultaat!

Almost three years ago I made a video for the Belgian company Mobiel21 in honour of their ‘Traffic Snake Game’ project. In a short video video, I explained how the game works.
Now that the Traffic Snake Game project has come to an end, Mobiel21 asked me to make another video, but this time it would explain the results of the campaign after three years. Today, I’d love to share the end result of this second video with you:

Je kunt een grotere versie van de film hier bekijken. Gezien het detailniveau in de illustraties kan ik dat zeker aanbevelen.

Wat vinden jullie ervan? Laat het me weten in de comments!

A larger version of the video can be viewed here. Because of the level of detail that’s in the illustrations, I highly recommend doing so.

What do you guys think? Let me know in the comments!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: