We gaan trouwen! // We’re getting married!

gettingmarried3_small
Yes, it’s true. In 2018 zullen John en ik elkaar het ja-woord geven. Aaaaahhh!
Op de dag dat we 10 jaar samen waren (op nieuwjaarsdag) ging John eindelijk op zijn knieën. Ik zeg ‘eindelijk’ en dat klinkt heel onvriendelijk, maar (niet zo) stiekem wachtte en hoopte ik al jaren op dat moment. Al jaren heb ik een pinterest board waar ik van alles en nog wat bewaar ‘voor als ik ooit ga trouwen’ en nu ‘mag’ ik daar heel diep in gaan duiken en man, daar heb ik zin in! Het meeste verheug ik me misschien wel op de vormgeving van onze dag. Misschien kun je het je nog herinneren, maar het vormgeven van een evenement/bruiloft is iets wat al heel lang op mijn werk-wishlist staat en ik kan niet geloven dat mijn eigen bruiloft het spits mag afbijten.

Yes, it’s true. In 2018, John and I will be saying ‘yes’ to one another! Aaaaahhhhh!!
On the day of our 10 year anniversary (which was on new year’s day) John finally proposed to me. And now the real fun can begin. I’ve never planned a wedding before, but I sure know I’ve been wanting to do all the (graphic) design for one for a really long time. I just never guessed my own wedding would be the first one I’ll ‘design’.

wereengaged

Toegegeven; ik vind het ook best wel eng. Niet het idee dat we voor altijd bij elkaar zullen blijven; dat wist ik vanaf de eerste minuut dat we elkaar leerden kennen (wie niet in liefde op het eerste gezicht gelooft; you’re wrong!). Maar er komt ineens SUPER veel op me af: de datum (al hebben we die al wel losjes geprikt), trouwlocatie, gastenlijst, budget (we zijn immers geen miljonair) en vooral; de volgorde waarop alles geregeld moet worden. Bij deze dus ik doe ook een oproep aan jullie; heb je tips op welk vlak dan ook, laat het me weten!
Verder kan ik niet anders zeggen dan dat ik zo super veel zin heb in alles wat erbij komt kijken. Ondanks dat ik geenszins van plan ben om een ‘wedding blog’ te worden, wil ik jullie wel eens in de zoveel tijd up to date houden van hoe het plannen verloopt. Zien jullie dat zitten? Oh en vergeet dus niet al je tips te delen in de comments, of mail ze naar me via vera(at!)franjedesign.nl

I’ll admit that the whole idea of organizing a wedding is equally scary as it is exciting. LOTS has to be arranged, from budget to venue, from dress to catering. But I couldn’t be more excited to get started. If you have ANY advice for me (any at all) or tips; I’m all ears. Drop them in the comments below or send me an e-mail (vera(at!)franjedesign.nl).
 

8 Replies to “We gaan trouwen! // We’re getting married!”

  1. Aaah wat leuk!! Gefeliciteerd!!
    Heb – op mijn geheime Pinterest-board na (haha ja ook hier!) – geen tips helaas maar volgens mij sowieso altijd rustig blijven door ademen en alles stapje voor stapje doen 🙂
    En blijf ons updaten jaaa!

  2. Gefeliciteerd! Trouwen is zo leuk! Wij deden het heel erg diy, misschien een beetje té. Dus mijn tip is: uitbesteden wat uitbesteed kan worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: