fckn wckd xl

Op 23 december vindt fckn wckd* XL plaats. Waarom XL? Omdat deze editie groter en beter is! Grotere zaal, meer artiesten, ruimte voor meer bezoekers en dus ook: meer sfeer! franje design mocht ook voor deze editie de flyer verzorgen en dit is hem geworden. Klik door voor meer.

Read more »

miereneters

Het is weer zo ver! Er is een nieuwe stof binnen met miereneters. Een echt feestje (inclusief taart) op stof!
Producten met dit nieuwe dessin zitten er aan te komen, maar ik wil hem gewoon vast aan jullie laten zien.

Read more »

kerstkaarten met liekeland!

franje design en Liekeland hebben hun krachten gebundeld en een setje van 3 superleuke kerstkaarten ontworpen!
Leuk voor je moeder, liefje, oma, cavia of voor jezelf!
De kaarten kosten per setje van 3 stuks €5,-. Ze zijn gedrukt op 300 grams mat gelamineerd karton en zijn 135 x 135 mm groot.
Bestellen kan via beide webshops. De kaarten zijn ook te koop op Belle Bazaar op 12 november in Tilburg en bij Feito Com Amor in Breda.

Read more »

franje design op belle bazaar

Op zaterdag 12 november wordt in Theater De NWE Vorst in Tilburg de eerste editie van ‘Belle Bazaar’ georganiseerd. franje design is samen met een heleboel andere leuke labels van de partij!

Read more »

te winnen via fotografille.nl!

De allerleukste weblog over fotografie en alle aanverwante zaken organiseert haar tweede fotowedstrijd met het thema ‘contrast’. franje design mag met trots een eerste en tweede prijs beschikbaar stellen; namelijk een beursje (naar keuze!) en een setje ansichtkaarten!
Dus; heb je altijd al zo’n beursje willen hebben maar zit je een beetje krap bij kas? Doe gewoon lekker mee met die wedstrijd en wie weet sleep jij er voor nop eentje binnen!
Kijk op www.fotografille.nl voor alle info.

Read more »

family tree update

Er zijn weer twee nieuwe Family Tree kussens de wijde wereld in! Eentje voor Tammy en haar Kakatoe en een voor het kersverse echtpaar Menno en Maikel. Klik door voor meer.

Read more »

struyckenwijk festival

Vorig weekend werd ter ere van de herinrichting van de ‘Struyckenwijk’ in Breda het Struyckenwijk festival georganiseerd. Samen met Liekeland mocht franje design ter plekke illustraties maken op bouwzeilen. Klik door voor meer.

Read more »

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: