franje design en goodiebag

Vanaf 1 juli aanstaande (dat is dus morgen al!) gaat franje design de samenwerking aan met het Mercure hotel in Tilburg.
Daar kun je al sinds jaar en dag genieten van een verdomd goede high-tea (en ik kan het weten want ik heb al behoorlijk wat high-tea’s achter mijn kiezen). Wat de high-tea hier nu juist zo leuk maakt is dat je na afloop ook nog eens een hele leuke goodiebag cadeau krijgt! Klik door voor meer.

Read more »

mijn week in foto’s

franje design heeft iets nieuws! En het heet: ‘mijn week in foto’s’.
Waarom? Omdat het me leuk lijkt om eens wat meer te delen van mezelf.
Als je in je eentje achter een merk of bedrijfje zit, zijn je persoonlijke leven en je werk onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarom vind ik het een goed idee om te laten zien waar ik mijn inspiratie vandaan haal, hoe mijn werkweek eruit kan zien (geloof me, hij is niet elke week erg ‘eventful’) en wie de persoon achter franje design nu eigenlijk echt is. Klik door voor meer.

Read more »

franje design op etsy!

Eindelijk is het zo ver! franje design heeft haar eigen digitale winkeltje geopend op etsy.
Super handig voor als je in het buitenland woont, per se wil betalen via paypal of gewoon wilt kunnen zeggen dat je aan ‘worldwide shopping’ doet!
Ga allemaal gauw kijken! Hier moet je zijn. Komt dat zien, komt dat zien! Klik door voor de link naar mijn shop!

Read more »

nieuwe wenskaart

franje design heeft een nieuwe kaart van een 3D illustratie.
Deze luxe afgewerkte en verpakte gevouwen kaart is vanaf NU verkrijgbaar in de shop en hij kost 3,50.

Read more »

relatiegeschenk in opdracht

Voor het Tilburgse drum ‘n’ bass label Counter Intelligence Recordings is franje design gevraagd een cadeautje te ontwerpen voor de belangrijkste artiesten die muziek uitgebracht hebben op het label. En waar zijn alle dj’s onlosmakelijk mee verbonden? Met hun koptelefoon!
Dus franje design ging aan de slag en ontwierp een dessin van de logo’s van de drie bedrijven die John van Counter Intelligence inmiddels onder zijn hoede heeft. Daar kwamen nog wat vilt en knopen bij kijken en voilà, zie hier: Het in zeer kleine oplage handgemaakte koptelefoontasje van Counter Intelligence en franje design. Klik door voor meer.

Read more »

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: