Kerst-etalage Feito com Amor // Christmas window display at Feito Com Amor

Gisteren mocht ik bij het prachtige vintage- en designerwinkeltje Feito com Amor in Breda de kerst(maar niet te kerstige)etalage inrichten. Ik heb het geweldig naar mijn zin gehad met het combineren van verschillende vintage- en designeritems en als klap op de vuurpijl; mijn eigen kerstversieringen, deels gepresenteerd op een lifesize houten lama!
Zie hier de ‘work in progress’ en eindresultaat foto’s. Klik door voor meer.
>> English after the jump

Read more »

Photoblog

De afgelopen weken zijn echt voorbij gevlogen! Ze waren heerlijk en overvol met leuke dingen; Klik door voor meer.
>> English after the jump

Read more »

Kerstkaart! // Christmas card!

De kerstkaart van dit jaar is gearriveerd! Jippie! Hij is te bestellen via de shop en natuurlijk via Etsy!
Ook zal hij binnenkort te koop zijn bij verschillende verkoopadressen in Nederland, zoals Feito com Amor in Breda en Walnut Mixstore in Groningen.
>> English after the jump

Read more »

Nieuw in het assortiment! // New in!

Voor wie de franje design facebook in de gaten houdt is het wellicht oud nieuws, maar ik heb de afgelopen week 3 nieuwe producten aan mijn assortiment toegevoegd. Klik door om te zien welke.
>> English after the jump

Read more »

(op)knap kastje // Upcycled cabinet

Een aantal jaren geleden gaf ik mijn vriendlief als kerstcadeau het opknappen van zijn oude servieskastje dat al jaren ‘lelijk stond te zijn’ in zijn keuken. Afgelopen week heb ik dit monsterproject eindelijk opgepakt en heb ik er een echt franje design kastje van gemaakt. Alle ‘voors’, ‘na’s’ en ‘inbetweens’ zie je hier! Klik door voor meer.
>> English after the jump

Read more »

eerbetoon

Voor wie niet bekend is met het item ‘mijn week in foto’s’ volgt hier even een kleine introductie.
Een paar maanden geleden heb ik mijn lieve, 16 jaar oude roodwangschildpad Glibber laten inslapen. Hier ben ik uiteraard heel verdrietig om geweest, maar ik vond ook dat ik iets ter ere van haar moest doen. En dat heb ik gedaan!
Klik door voor meer.

Read more »

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: