5 things I’m doing right now

5things_sept15_0
Het is voor jullie geen geheim dat ik het druk heb, want dat zeg ik in zo ongeveer iedere ‘Inspiration Monday’ die hier online komt. Soms lijkt het wel alsof ‘het druk hebben’ de nieuwe norm is geworden, terwijl altijd ergens mee bezig zijn natuurlijk alles behalve gezond is. Desalniettemin is dat bij mij meestal wel het geval en dus praat ik jullie vandaag weer bij over de projecten die ik omhanden heb.

It might not be news to you that I’ve been very busy these past months. Especially those of you who read my blog frequently hear about it basically in every Inspiration Monday. Today it’s time I catch you up on the projcets I’m currently working on.

 

1. Gastblog Team Confetti.
Volgende week is het weer zover; mijn alweer negende gastblog voor Team Confetti komt online. En hoewel ik me iedere keer voorneem iets te maken wat niet zo arbeidsintensief is, bedenk ik toch elke keer weer iets dat meer tijd kost dan ik denk. Maar heel erg is dat niet, want het zijn altijd leuke projecten om aan te werken.

1. Guest-post for Team Confetti.
Next week it’s time for another one of my guest-posts for the Team Confetti blog. And although I try to think of ideas that are easy to execute, I seem to always end up with an extremely time-consuming project. But I don’t mind really, because these projects are usually so much fun to work on!

5things_sept15_1

 

2. Geborduurde patches.
Wie mijn e-mail nieuwsbrief ontvangt heeft er al een klein beetje over kunnen lezen, maar ik ben bezig met het uitwerken van geborduurde patches voor op kleding. Dat idee heb ik al sinds ik mijn allereerste illustratie ooit liet uitborduren voor mijn stage op de kunstacademie. Nu ben ik er dan eindelijk aan begonnen en ik verwacht het eerste geborduurde ontwerp binnenkort in de brievenbus. Spannend!

2. Embroidered patches.
I’ve been in love with embroidered illustrations for a loooong time. I even had some of my own embroidered during my internship and as one of my graduation projects while I was in art school. I’ve always been dreaming of creating embroidered patches as clothing-upgrades and I can tell you that that wish is finally becoming reality! Stay tuned for more info on this project.

5things_sept15_2

 

3. Kerstkaart.
Een paar weken geleden werd het idee voor mijn kerstkaart geboren. Het is uiteraard weer ontzettend veel werk, maar ik weet zeker dat hij wel heel erg leuk wordt! Een goed idee is het halve werk en dat is maar goed ook, want andere jaren was ik al lang en breed bezig met het uitwerken van mijn kerstkaart rond deze tijd van het jaar. Gas erop dus!

3. Holiday greeting card.
A few weeks ago, THE idea for this year’s holiday greeting card struck me. Now I’m gathering all the inspirational material I can get and then it’s time to start designing. Exciting!

5things_sept15_3

 

4. Geboortekaartje.
Ik heb weer de eer een geboortekaartje te mogen ontwerpen en dat is zo leuk! Het is één van de meest feestelijke aangelegenheden die er bestaan dus ik mag all-out gaan met de blijheid. Tel daarbij op dat degene voor wie ik het mag ontwerpen één van de leukste mensen op aarde is en een droomproject is geboren.

4. Birth announcement.
I have the honor of making a birth announcement for one of the most incredible moms in the world. I can’t show you much yet, but I promise it will be awesome.

5things_sept15_4

 

5. Geheim project #2.
Jullie weten inmiddels wat Geheim Project #1 inhoudt (dat is het Snor-boek), maar zoals je in het vorige ‘5 things’ artikel hebt kunnen lezen heb ik nóg een Geheim Project. Ondanks dat ik daar nog steeds niet super veel over kan vertellen, kan ik je wel melden dat ook dat gestaag ontwikkelt. Oh en had ik al gezegd dat dat een super leuke samenwerking is? Weer een tipje van de sluier!

5. Secret project #2.
Most of you will now know what Secret Project #1 is (I’m illustrating and designing a book for Snor Publishers, in case you missed it). I’ve still got one project on hand, though, that has to remain a secret for a little while longer. I can tell you today, however, that is an awesome collaboration with a fellow designer. Another tiny lift of the veil. More on this later.

5things_sept15_5

Naar welk project ben jij het meest nieuwsgierig? Laat het me weten in de comments!

Which project makes you curious most? Let me know in the comments!

4 Replies to “5 things I’m doing right now”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: