Een weekje vakantie // A week off

1
De titel van dit artikel zegt eigenlijk alles al, maar toch wil ik jullie bij deze mededelen dat ik er volgende week even een weekje tussenuit ga. John en ik hebben dit jaar nog niet echt vakantie gehad en volgende week is eigenlijk de enige week tot het einde van het jaar dat het nog kan. Wat dat inhoudt? Volgende week verschijnen er hier op de blog (buiten de Inspiration Monday en de nieuwste gastblog voor Team Confetti) even geen artikelen. Ook worden bestellingen die volgende week worden geplaatst in mijn Etsy shop pas vanaf maandag 28 september weer verstuurd. Ik zal af en toe mijn e-mail checken, maar ga er even vanuit dat het doorgaans wat langer zal duren voor je reactie krijgt. Wat we precies gaan doen weten we nog niet, maar we proberen niet te werken die week. Proberen ja, want als ondernemer zijnde weet je het maar nooit. Kun je me nou echt geen weekje missen, volg me dan op instagram (@verabertens) waar ik gewoon foto’s zal blijven plaatsen. Tot over een weekje ongeveer!

In case the title of this article didn’t explain anough: I’ll be taking a tiny vacation next week. There won’t be many new blogposts and orders placed in my Etsy shop will not be shipped until September 28th. In case you really don’t want to be missing me that long, you can always start following me on instagram (@verabertens), where I’ll probably be posting pics during my vacation anyway. See ya in a week or so.

One Reply to “Een weekje vakantie // A week off”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: