5 things I’m doing right now

5Things_Sept2016_overview
Het mag dan afgelopen zomer dan een beetje komkommertijd geweest zijn in businessland (iets dat mij gezien de verhuizing niet eens zo super slecht uitkwam), inmiddels draait de franje design machine weer op volle toeren hoor! Hoog tijd dus om jullie weer eens een kijkje achter de schermen te geven en je te laten zien waar ik op dit moment allemaal mee bezig ben.
Now that summer is over, I’m starting to get pretty busy with a lot of exciting new projects. Which is why I’ll be giving you an update on what I’m currently working on. Woohoo!

1. Fancy foto’s
Ik heb mezelf voorgenomen om meer aan de marketing van mij en mijn producten te doen. En dat vind ik heel spannend, want praten over hoe geweldig mijn producten en ik wel niet zijn is niet mijn sterkste kant. Daarom ben ik begonnen met het ‘makkelijkste’ (maar oh zo leuke) onderdeel: een extra lading fancy productfoto’s maken om te kunnen delen op sociale media.

1. Fancy photos
I decided I have to make more of my marketing. For myself as well as my products. And since marketing is not my strongest suit (I don’t really enjoy gloating about myself), I decided to start with the ‘easy’ (but oh so fun!) part: taking extra fancy product photos to share on social media.

5Things_Sept2016_Fancyphotos

2. Nieuwe geborduurde emblemen
Als je mijn nieuwsbrief ontvangt dan heb je het al kunnen lezen: er zijn nieuwe geborduurde emblemen in de maak! Tot de proefversies binnen zijn kan ik er nog niet teveel van laten zien, maar bij deze alvast een mini sneak-peek:

2. New embroidered patches
There are new embroidered patches in the making! I can’t say too much about them yet, but I promise you they will be legendary.

5Things_Sept2016_EmbroideredPatch

3. Nieuw product
Ik ben ook aan de slag gegaan met een heel nieuw product. Geen kaart, geen prent, maar iets dat helemaal nog niet in mijn assortiment zit. En het wordt zo leuk! Uiteraard kan ik er nog niet al teveel over zeggen, maar ik kan wel verklappen dat het met lama’s te maken heeft! En ja, sommige van mijn schetsen zijn echt zo simpel als die hieronder.

3. New product
I’m also working on a whole new product. It’s something I don’t have in any of my collections yet, so I’m very excited about working on it. Again: I can’t say too much, but I can reveal that it has something to do with llamas! Oh and yes, my sketches sometimes really look as simple as the one below.

5Things_Sept2016_Sketch

4. Kerstkaart
Jup. It’s that time of year again. Zo na de zomer begin ik altijd met het ‘uitkoken’ van een idee voor mijn kerstkaart. Op dit moment ben ik nog ernstig in dubio over een tweetal ideeën. Ik maak altijd graag een Pinterest bord aan om inspiratie op vast te leggen. Dit doe ik het hele jaar door (ook voor kerst), zodat ik altijd een bron heb om uit te putten als het tijd wordt om aan mijn kerstkaart te beginnen.

4. Christmas Card
Yep. It’s that time of year again. Every year when summer ends, I start up my Christmas engine and get working on my annual Christmas Greeting Card. Although in this stage it’s not more than an idea and a Pinterest board, I’ll probably get to sketching soon.

5Things_Sept2016_ChristmasCard

5. Suède stof
Ik heb van een paar van mijn stoffen samples laten maken in een heel mooi kunst-suède. Met deze stoffen wil ik een semi-nieuw product gaan maken, dus tot op heden ben ik vooral druk bezig met spelden, stikken en tweaken. To be continued dus!

5. Faux suede fabric
I had samples of my existing fabrics made in this beautiful faux-suede. I’ll be making semi-new products with them so for now the process is all about, pinning, stitching and tweaking.

5Things_Sept2016_Suede

Tot zover waar ik op dit moment aan werk! Waar ben jij het meest benieuwd naar? Laat het me weten in de comments. Oh en wil je ook mijn kekke nieuwsbrief ontvangen (die dus vol staat met nieuwtjes en altijd een leuke lezer-bonus heeft), dan kun je je hier inschrijven. Doen hoor! Ik verstuur hem maximaal eenmaal per maand, dus ik spam je niet plat.
What are you most excited about? Let me know in the comments!

2 Replies to “5 things I’m doing right now”

  1. Ik ben het meest nieuwsgierig naar de nieuwe strijkapplicaties! M’n jasje heeft nog wat ruimte over en ik zie al iets met roze… LIKE!! En uiteraard naar de nieuwe kerstkaart, vorig jaar voor het eerst echte “Franjedesign”kaarten verstuurd en die vielen echt op (in positieve zin natuurlijk 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: