Gast-artikel voor Team Confetti #20: Sneak peek: De Team Confetti Agenda Cover!

Drukwerk
Het is inmiddels wel duidelijk dat de jaarlijkse Team Confetti Agenda een waar fenomeen is. En voor wie het nog niet wist: ik mag de cover voor de agenda van 2017 ontwerpen (dat kon je trouwens hier al lezen, mocht je die aankondiging gemist hebben)!
Dat is niet alleen een ware eer, maar een taak die ik als professioneel creatieveling ook uiterst serieus neem. En ondanks dat de cover nog niet helemaal klaar is, zijn Olga en ik al wel weken ideeën, schetsen en kleurenschema’s heen en weer aan het mailen. En wat is er nou leuker dan jullie vandaag alvast een sneak peek te geven van hoe de cover eruit komt te zien? Niks, dacht ik zo. Bij deze dus een klein kijkje in de keuken van de agenda cover van 2017.

Gastblog_9_TC_AgendaSneakpeek_1

Gastblog_9_TC_AgendaSneakpeek_2

Gastblog_9_TC_AgendaSneakpeek_3

Drukwerk

Gastblog_9_TC_AgendaSneakpeek_5

En, wat vind je ervan? Heb je al enig idee waar het zo’n beetje naartoe zal gaan? Laat het me dan vooral weten in de comments, vind ik super leuk om te lezen. Hier moeten jullie het voorlopig even mee doen maar ik beloof dat de officiële onthulling van de cover niet lang meer op zich laat wachten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: