Ik wandelde met alpaca’s // Hiking with alpacas

AlpacaWandeling_1
Een tijdje geleden las ik op de blog van Marlous een artikel over een Alpaca Hoeve die (zonder dat ik van het bestaan ervan wist) vlakbij Tilburg ligt. Nu hoef ik niemand hier nog te vertellen dat ik helemaal wild word van alles wat met lama’s en alpaca’s te maken heeft, dus je staat er ook vast niet van te kijken dat ik begon te stuiteren toen ik las dat je ook met de alpaca’s in de bossen kunt wandelen. Er was nog één wandeling vrij en die heb ik meteen die dag nog geboekt. Na super leuk contact te hebben gehad met Judith (de eigenaresse van de hoeve) over de betaling, we besloten de wandeling te ruilen tegen een van mijn lama-sjaals, was het dan afgelopen zondag zover: we gingen wandelen met alpaca’s Sophie en Fenna.
A while ago, I came to learn that there’s an alpaca farm really nearby my hometown. When I found out the farm also hosted alpaca-hikes I didn’t need any more convincing and I booked one. Last sunday was the day John and I went on a hike with alpacas Sophie and Fenna.

AlpacaWandeling_2

AlpacaWandeling_3

AlpacaWandeling_4

Zoals je waarschijnlijk wel kunt zien hebben we het onwijs naar ons zin gehad! Judith: bedankt voor de goede zorgen, je geduld met Sophie (die in het begin niet zoveel zin had om te wandelen) waardoor we de wandeling toch konden afmaken en de fantastische ruil!

Foto’s 1 en 3 zijn gemaakt door Judith (De Alpaca Hoeve), foto’s 2 en 4 zijn gemaakt door John.

We had the best time ever. I’d like to thank Judith (the owner of the alpaca ranch) once again for the wonderful hike.

Photos 1 and 3 by Judith (De Alpaca Hoeve), photos 2  and 4 by John.

 

One Reply to “Ik wandelde met alpaca’s // Hiking with alpacas”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: