Gast-artikel voor Team Confetti #6: Zomervakantie lama-invasie! // Summer vacation Llama-invasion

Gastblog6_Utrecht lama
Voor sommigen van jullie is het misschien al zover en voor anderen is het (hopelijk) niet zo lang meer wachten: Zomervakantie! En hoewel de zomerperiode voor de werkgelegenheid van freelancers vaak wordt aangemerkt als ‘komkommertijd’ ziet het er voor mij naar uit dat ik het de komende maanden HEEL erg druk ga hebben met een heleboel super toffe dingen.
Tot zover is er niks aan de hand; ik houd van mijn werk en ik werk wanneer het nodig is. Dit betekent alleen wel dat ik wellicht niet op vakantie ga deze zomer. Ook al geen enorm probleem (ik kan immers vakantie nemen wanneer het mij uitkomt), maar er is wel iemand in mijn omgeving die koste wat het kost op vakantie wil dit jaar; mijn lama van papier.
En daar komen jullie ‘in the picture’. Want wie mij en mijn blog al een tijdje volgt kent mijn vakantietraditie misschien al wel; de lama-invasie. Ik ga niet op reis zonder lama op een stokje, waarmee ik allerlei kekke vakantiefoto’s maak.

Zoals hier in Londen:

For most of you it can’t be long before summer vacation starts. And although summer is often known as a period of time in which there’s not a lot to do for freelancers like me, it seems like I will be having LOADS of cool projects on hand these coming months.
Don’t get me wrong; that’s not a problem at all. I’ll plan a vacation when I have time for it (one of the many up-sides of being self-employed), but it does mean that I might not be going on vacation this summer. And there’s one special someone in particular that doesn’t like that idea at all: my paper llama.
And that’s why I need your help this summer, because my llama really needs a vacation. I’ve taken it with me on loads of previous trips, like this one to London:

Drukwerk

 

Of twee jaar geleden in Italië:
Or to Italy two years ago:
Italie lama invasie

 

En vorig jaar tijdens onze roadtrip door Amerika:
And last year to the USA:
Italie lama invasie

 

Afijn, mijn lama wil dus op vakantie. En hij wil met jullie allemaal mee! Vandaar dat ik er deze zomer weer een bescheiden foto-wedstrijdje tegenaan smijt. Hoe ik dat voor me zie? Nou, je kunt onderstaande printable gratis downloaden en uitprinten. Knip de lama uit, plak hem op een stokje en neem hem mee op vakantie of dagje uit. Maak zoveel mogelijk leuke foto’s met hem en upload ze op instagram met de hashtag #LLAMAONTOUR (ja, twee L-en, want zo schrijf je lama in het Engels en buitenlandse inzendingen zijn ook welkom!). Zo heeft mijn lama de vakantie van zijn leven!

Long story short: my llama needs a vacation. That’s why I’ll be hosting a little photo-contest this summer. Download the printable below, print it, cut out the llama along the grey dashed lines and glue it to a stick. Then take it with you on vacation or during a daytrip and take loads of touristy photos with it. Upload these photos on instagram using hashtag #LLAMAONTOUR and give my paper llama the vacation of his life!

Gastblog6_Llama on tour by franje design2015_NL_BLOG

Llama on tour by franje design2015_EN_BLOG

 

De lama heeft vorige week met mij al proefgedraaid in Utrecht en dat zag er zo uit:
I took my llama to Utrecht last week and he really liked it:
Gastblog6_Utrecht lama invasie

Ik snap natuurlijk ook wel dat jullie niet ‘voor de kat haar viool’ foto’s gaan maken de hele vakantie, daarom stel ik er iets tegenover: je kunt een franje design lama-pakket winnen als je meedoet! De vraag is dus niet óf je meedoet maar hoe vaak. Je kunt onbeperkt foto’s uploaden op de hashtag (#LLAMAONTOUR) en ik kies een winnaar op vrijdag 14 augustus, die ik via instagram bekend zal maken. Kleine bonus: de leukste inzendingen verzamel ik in een blogartikel op deze blog.
Ondanks dat ik zelf (zoals het er nu naar uit ziet) niet naar het buitenland ga, neem ik mijn lama natuurlijk ook mee als ik leuke dagtripjes ga maken (het kan niet de hele zomer ‘all work and no play’ zijn). Hij gaat het liefst overal mee naartoe, namelijk. Doen jullie gezellig mee?

Download jouw zomer-lama HIER.
Succes!

P.S: Zorg ervoor dat je instagram account openbaar is, anders kan ik je inzending niet zien en dus ook niet meenemen in de wedstrijd!

The best part about this contest is the prize, of course (contests without prizes are lame), so you can win a franje design llama set. Ahw yeah! You can participate as many times as you like until Friday, August 14th. On that day I’ll be announcing the winner on instagram. The best pics will be posted here on this blog.
I’ll be taking my llama with me on every daytrip I’ll take (It can’t be all work and no play all summer long) and I’ll make sure I’ll post loads of pics with it myself. Will you be joining me?

Download your summer-llama HERE.
Good luck!

P.S: Make sure you have a public instagram account, because if you don’t I won’t be able to see your photos and I can’t take them into account when picking a winner.

2 Replies to “Gast-artikel voor Team Confetti #6: Zomervakantie lama-invasie! // Summer vacation Llama-invasion”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: