Happy National Taco Day!

Drukwerk
In Amerika is het vandaag National Taco Day en ik vind dat we dat hier ook maar eens moeten vieren. Ik ben gek op taco’s; toen ik nog een kind was mocht ik op mijn verjaardag altijd kiezen wat ik wilde eten en meer dan eens werden het taco’s. Daarom vier ik National Taco Day vandaag met een illustratie én het eten van taco’s natuurlijk. Overigens was het vorige week National Coffee Day en ook die heb ik niet ongemerkt voorbij laten gaan. Mocht je je dus tot tien minuten geleden nog afvragen wat je vanavond op tafel moet zetten, nu weet je het: Taco’s!
Happy National Taco Day everyone! Although this is not a very widely known day in The Netherlands, I couldn’t let it go by unnoticed. Tacos have been my favourite food (among others) ever since I was a little girl, so I thought I’d make a little taco-related-illustration to dress the occasion. If you were wondering what to make for dinner tonight, the answer is right here: Tacos!

One Reply to “Happy National Taco Day!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: