Interview voor Varier Furniture // An interview for Varier Furniture

StudioTour_Varier_Extra_5
Jullie kunnen je vast mijn samenwerking met Varier Furniture van vorige maand nog wel herinneren. Dat begon allemaal met een foto die ik op instagram plaatste en de vraag van Taylor (van Varier Furniture) of ze een interview met mij op het Varier blog mocht plaatsen. Vorige week werd dat interview gepubliceerd.

I think you can all remember last month’s collaboration with Varier Furniture right? Well, that all started with an instagram picture and the question from Taylor (who works at Varier Furniture) if she could interview me about my work, my home office and of course my Varier chairs. That interview was published on the Varier blog last week.

Interview_VarierFurniture_1
Het woord ‘interview’ vind ik om de een of andere reden een beetje eng want ik ben altijd bang dat ik vragen krijg die ik niet kan beantwoorden. Dat is niet heel waarschijnlijk als de vragen voornamelijk over jou zelf gaan, maar toch. Gelukkig werd dit een heel relaxed gesprek over mij, mijn werk en natuurlijk over mijn Varier stoelen. Ik mag me sinds dit interview ambassadeur van Varier Furniture noemen en ik daar ben ik super trots op. Je kunt het hele interview hier teruglezen (in het Engels).

Fijne woensdag!

The word ‘interview’ scares me a little bit, because I always seem afraid to be asked questions I don’t know the answer to. The chance this really happens isn’t that big of course when most of the questions are all about yourself, but I couldn’t help being a little nervous. Luckily, the interview turned out to be a very laid-back conversation. Since the interview I can call myself an Ambassador for Varier Furniture; something I’m very proud of! You can read the entire interview with me here.

Have a great wednesday everyone!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: