Mijn 10 favoriete instagram accounts van dit moment //Current instagram favourites

Instafaves_1
Iets meer dan een jaar geleden deelde ik er al tien met je: Instagram accounts die mij blij maken. Instagram blijft voor mij het leukste (en toegegeven: meest jaloersmakende) sociale medium van dit moment. De ongeschreven regel is dat alles wat op instagram verschijnt ‘mooi’ moet zijn en laat ik nou ontzettend van mooie dingen houden. Daarom vond ik het weer eens tijd worden om jullie te voorzien van wat ‘volg-inspo’. Houd je vast, want hier komen mijn 10 favoriete instagram accounts van dit moment:
A little over a year ago I already shared another ten of them: Instagram accounts that make me happy. It doesn’t matter how many new social media channels keep popping up: instagram will always be my favourite. Everything on there is about pretty images and boy do I love me some of those. So today it’s time for another roundup of my 10 favourite instagram accounts of this moment. Here we go:

Studio Binky
Het leuke van Lydia’s account vind ik dat ze een mooie balans weet te vinden tussen het delen van afbeeldingen van de dingen die ze maakt en van haar privé-leven. Hoewel ik ‘alleen-werk’ accounts ook graag volg vind ik het persoonlijk altijd leuk om te zien (en laten zien) welke persoon er achter het werk zit. Als kleine ondernemer kan dat en ik vind dat je daar gebruik van moet maken. By the way: Is Lydia’s Disco Pineapple patch niet de leukste die je ooit hebt gezien?

Studio Binky
The best thing about Lydia’s account is that she manages to balance work and personal images pretty well if you ask me. Although I do like following ‘work only’ accounts, I also really do enjoy seeing the person behind the work. Especially if it concerns small entrepreneurs. And P.S.: Don’t you think Lydia’s Disco Pineapple patch is the cutest you’ve ever seen?!

Studiobinky

Wildernessridgetrailllamas
Toegegeven: Voor het volgen van deze account moet je een echte lama-fan zijn, maar ik ben dat toevallig en ik ben echt crazy about deze account. Zeker omdat het momenteel ‘cria season’ is (ofwel: er worden HEEL VEEL kleine lama’s geboren op deze ranch) en ik dus dagelijks hardop zit the ‘aaaah’-en en ‘oooh’-en boven mijn telefoon. Het beste is nog wel dat deze lama’s worden ‘opgevoed’ tot ‘pack-llamas’ en dat je dus lange wandeltochten met ze kunt maken in het Amerikaanse landschap van Idaho. Ik zeg: wanneer gaan we?!

Wildernessridgetrailllamas
I admit: You have to be somewhat of a llama fan in order to be following this account, but since I am, I really wanted to share this one with you. Because I’m absolutely crazy about it. Especially now that it’s ‘cria-season’ I get a cuteness-baby-llama-overload just about every day. These images make me ‘oooh’ and ‘aaah’ out loud every single time. And the best part is that you can take these llamas out in the country with you once they’re a little older. I can’t wait to catch a plane to Idaho as you might understand.

Wildernessridgetrailllamas

Fiance_knowles
Niet alleen de naam van dit account is briljant, Danielle tilt het ‘guerilla embroidering’ naar een totaal ander niveau. Je kunt hier vrijwel dagelijks genieten van prachtige freestyle borduurwerken. Wat wil een mens nog meer?

Fiance_knowles
Not only is the name of this account hilarious, Danielle takes ‘guerilla embroidering’ to a whole nother level. I simply love her work.

Fiance_knowles

Nutmegandhoneybee
Voor wie mij een beetje kent is het al lang geen geheim meer, maar ik ben GEK op taart. Sterker nog: je mag me ervoor wakker maken. Daarom watertand ik graag een aantal keer per week bij het zien van het account van Meghan. Zij maakt de mooiste eetbare kunstwerkjes die ik graag een keer in real life zou ontmoeten.

Nutmegandhoneybee
If you know me even just a little, you know that cake is what I’m all about. That’s the reason I like to drool over Meghan’s feed every now and again. I’m just wishing to meet one of her cakes in real life one day.

Nutmegandhoneybee

Lemon_freckles
Toni is Brits, heeft twee mopshonden (Douglas & Lola, die overigens ook hun eigen instagram account hebben), maakt supercute werk en is mijn stiekeme girlcrush. Ik ken haar een heel klein beetje (als in: we wisselen regelmatig reacties en berichten uit op instagram) en ze is ook nog eens super lief. Haar foto’s zijn erg zoet en girly.

Lemon_freckles
Toni is British, owns two pugs (Douglas and Lola, who by the way have their own instagram account), makes the cutest artwork and is my secret girlcrush. She’s also one of the nicest people I’ve ever met through social media. What more could one wish for?

Lemon_freckles

Blueeggsandtea
Ruth Allen maakt prachtige foto’s, heeft kippen en alpaca’s, illustreert en schildert. En al deze activiteiten vangt ze in haar prachtige, consistente instagram-feed.

Blueeggsandtea
Ruth Allen takes the prettiest photos, owns chickens and alpacas, illustrates and paints. And all of these assets are documented in one astonishing and consistent instagram feed.

Blueeggsandtea

Wiseapplevintage
Als je op zoek bent naar mooie (Amerikaanse) vintage items, dan kun je je tijd al kwijlend boven deze account doorbrengen. Ik heb zelf een aantal items afkomstig van Nikki in mijn huis staan en die items behoren nog steeds allemaal tot mijn favorieten. Maar kopen is niet noodzakelijk; alleen kijken is al fantastisch.

Wiseapplevintage
If you’re looking for beautiful (American) vintage items; Wiseapple vintage is the place to be. I own some items I purchased from Nikki myself and I have to say those items are still my favourites.

Wiseapplevintage

Lucy_mail
Als je van Snail Mail houdt dan is het account van Lucy een must-follow. Ik kijk uit naar de dag dat er bij mij zo’n mooie handbeschilderde enveloppe op de deurmat valt. Tot die tijd blijf ik gewoon naar Lucy’s foto’s kijken.

Lucy_mail
If you’re a Snail Mail lover like me, Lucy’s account is one to follow! She makes the most beautiful handpainted envelopes. Until one of those pops up in my mailbox, I’ll just keep looking at Lucy’s photos.

Lucy_mail

Monsieurbojangles
Als je de wanderlust-kriebels hebt dan waarschuw ik je: je symptomen zullen veel ernstiger vormen aannemen na het zien van dit account. Wanneer ik naar de foto’s van Roy kijk wil ik alles uit mijn handen laten vallen en er tussenuit knijpen. Okay, doei he.

Monsieurbojangles
This account stands for wanderlust with a capital W. Whenever I look at Roy’s photos, I just want to drop everything and leave. Okay, bye.

Monsieurbojangles

Anndanger
Last but not least: Ann! Als groot Disney fan kijk ik vol bewondering naar haar illustratiewerk. Het ligt mijlenver weg van wat ik zelf doe, maar wat vind ik dit mooi. Ze weet als geen ander de ‘Disney sfeer’ te vangen in haar werk en het verwondert me dan ook niet dat ze regelmatig live signeersessies doet in de verschillende Disney parken. Career goals.

Anndanger
Last but not least: Ann! Being a great Disney fan I can only admire Ann’s work. It’s miles away from the work I make myself, but I love the ambience and overall feeling she manages to capture in her work. She also does live signing sessions at the different Disney parks. Career goals.

Anndanger

En mocht je nou nog niet uitgekeken zijn, ik heb zelf ook een instagram account waar ik zowel achter-de-schermen-beelden van mijn werk deel als zaken uit mijn personal life. Mijn account ziet er zo ongeveer zo uit:
If you’re still not done browsing instagram, why not follow me too? I have an instagram account where I share behind-the-scenes images of my work and occasional photos of my personal life. My account kinda looks like this:

VeraBertens

Welk account spreekt jou het meeste aan? Laat het me weten in de comments!
Which of the shared accounts do you find most inspiring? Let me know in the comments!

2 Replies to “Mijn 10 favoriete instagram accounts van dit moment //Current instagram favourites”

  1. Ik heb door deze post echt de neiging om nu uren op instagram te gaan om al die mooie foto’s te gaan bekijken. En jou Instagram volg ik al heel lang en daar wordt ik altijd heel vrolijk van 🙂

  2. Wat een fijne tips! Behalve Lemon Freckles, die ik volgens mij zelfs door jou volg, kende ik ze nog helemaal niet. Het lama-account had ik al veel eerder moeten leren kennen, loooove it!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: