Mijn 3 favoriete columns tot nu toe // My 3 favourite recaps so far

Recap-overview
Jullie zijn van mij gewend dat ik op de laatste vrijdag van de maand een column schrijf. Maar buiten het feit dat ik daar deze week geen tijd voor heb gehad is het ook nog eens vrij rustig op de blog. Veel van mijn lezers zijn op vakantie en dat gun ik ze natuurlijk van harte! Maar als ik een column schrijf, dan wil ik het liefste dat dat optimaal gelezen wordt. Daarom heb ik deze maand geen nieuw column geschreven, maar highlight ik wat ‘oudjes’, die sommigen van jullie nog niet gelezen zullen hebben (ik heb er immers flink wat volgers bij gekregen in het afgelopen half jaar). Dus zie hier, mijn drie favorieten!

You’re used to the fact that I write you a recap every last friday of the month. But aside of the fact that I didn’t have the time to do so this week, I also noticed that it’s pretty quiet on this blog. Which is fine; a lot of my readers took a well-deserved vacation. But when I write a recap, I’d love for it to actually be read. So that’s why I didn’t write a new one this month, but I’m sharing my favourite ‘oldies’ of the past years. Since I’ve gathered lots of new followers the past six months, chances might just be you haven’t read them yet. Here we go!

1. Over netwerk-meetings.
Dit was het allereerste column dat ik schreef voor de blog. Ik ging naar mijn eerste échte netwerk-event en dat was ook zonder twijfel mijn laatste.

1. On network-meetings.
This was the first recap I ever wrote. It was about the disasters of my first (and most certainly last) real network-event I ever attended.

Treasury Thursday wk 45_FB

 

2. Een jaar na mijn afstuderen.
Inmiddels is het alweer twee jaar geleden dat ik afstudeerde van de kunstacademie, maar vorig jaar schreef ik over hoe mijn eerste jaar als afgestudeerd illustrator is verlopen. Hoe het op sommige vlakken meer was dan ik had durven dromen en op andere vlakken juist niet.

2. One year later.
Although it’s about two years ago today, I wrote this recap one year after I graduated art school. I talk about how my first post-graduate year was everything I’d ever imagined. And how it was not.

1

 

3. Over ‘iets bijdragen’.
Deze derde en laatste column gaat me misschien wel het meeste aan het hart. Hier vertel ik over de mooiste ervaring die John en ik hadden tijdens onze roadtrip door Amerika van vorig jaar. Lange tijd had ik het gevoel dat ik als illustrator maar weinig bij te dragen had aan de wereld. Deze ervaring zette daar officieel een punt achter.

3. On ‘contributing’.
This third and last recap is the one that has the most meaning to me. In this one, I tell you about the most precious experience I had during my USA roadtrip with John last year. I always felt that as an illustrator, I didn’t contribute a lot to the world. This experience made me change my mind about that forever.

Iolanthe_1

Had jij deze columns al gelezen? Welke vond je het leukst? Ik hoor het graag in de comments en volgende maand schrijf ik een nieuwe, beloofd!

Had you already read these recaps? Which one(s) did you like most? Leave your opinions in the comments and I promise I’ll write up a new one next month!

One Reply to “Mijn 3 favoriete columns tot nu toe // My 3 favourite recaps so far”

  1. Wat zijn dit mooie columns om te lezen, blij dat je deze gekozen hebt. De een was ontroerend, de andere herkenbaar. Ik ben een van die volgers van het afgelopen half jaar dus voor mij waren ze alle drie nieuw en boeiend om te lezen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: