Photo Diary: juli 2015 // Photo Diary: July 2015

PhotoDiary_July15_0Poehee. Wat is de maand juli voorbij gevlogen zeg! De tijd lijkt in de zomer altijd nog twee keer zo snel voorbij te gaan als in de winter. Maar ik kan er lang of kort over zijn; juli is ‘ancient history’ en dat betekent dat ik jullie nog een Photo Diary verschuldigd ben. In dit artikel vind je dus (bijna) alles wat ik in juli heb gedaan. Wil je altijd op de hoogte zijn van waar ik mee bezig ben? Volg me dan op instagram.
De hittegolf was daar. En oh my Lord wat werd het warm bij mij binnen. Gelukkig had ik dit vriendje om een beetje mee af te koelen.

I can’t believe how fast July has flown by. Time seems to pass by even faster when it’s summertime. The beginning of a new month means that I still owe you my photo diary of the last one, so here’s what I’ve been up to in July! If you want to stay up to date all the time, be sure to follow me on instagram.
There was a serious heatwave at the beginning of last month. Luckily, I had this guy to keep me cool.

PhotoDiary_July15_1

 

Ik ging met John naar de Apenheul (daar was ik al jaaaaaren niet meer geweest) en natuurlijk ging mijn lama mee.
I went to a special monkey zoo with John. And of course, my llama came along.

PhotoDiary_July15_2

 

Een verjaardagscadeautje voor mijn lieve vriendinnetje en mede-illustrator Renie: een ‘gecustomizede’ cactus!
I customized this little cactus for my friend and fellow-illustrator Renie as a birthday gift.

PhotoDiary_July15_3

 

Ik trok eindelijk mijn verf en kwasten weer eens uit de kast om een aquarel-achtergrond te maken.
For the first time in what felt like ages, I took out my paint and brushes and started a new watercolour project.

PhotoDiary_July15_4

 

Het was tijd voor weer een Team Confetti meeting! Samen met Olga en Ingrid ging ik naar Pllek: het stadsstrand van Amsterdam. We hadden super relaxte middag waarin we veel praatten, picknickten en lol hadden met illustraties.
It was time for another Team Confetti meeting! Together with Olga and Ingrid, I had an afternoon of fun in the sun.

PhotoDiary_July15_5

 

In juli is het kermis in Tilburg. Ik vind het altijd erg leuk om er rond te lopen en te kijken welke attracties nieuw zijn dit jaar. Vorig jaar waren we op vakantie tijdens de kermis, dus toen hebben we hem helemaal gemist. Extra leuk om dit jaar weer eens te gaan kijken. Deze 90 meter hoge vrije val was wat mij betreft de beste nieuwkomer.
July is fair-time in my hometown. This terrifying 90 meter drop was new this year.

PhotoDiary_July15_6

 

Ik volgde een workshop commerciële communicatie en onderhandelen bij Sabine.
I attended a workshop commercial communication and negotiation by Sabine.
PhotoDiary_July15_7

 

Het was lekker weer en voor de afwisseling eens niet te heet om buiten te zitten, dus ik verhuisde een deel van mijn werkplek naar mijn balkon.
The weather was nice without it being ridiculously hot, so I moved part of my workspace outside to get some things done.

PhotoDiary_July15_8

 

Weekend! Dat betekent dat er zeer speciale cupcakes worden verkocht bij één van mijn favoriete koffiehuizen in Tilburg. Deze was geheel in kermisthema; met zuurstok!
Weekend! Which means cupcakes at my favourite coffeehouse!

PhotoDiary_July15_9

 

Al een eeuwigheid aas ik op alle leuks dat er te krijgen valt in de webshop van Catrabbit. Toen ik deze ‘alpaca pizza delivery service’ pin spotte ging ik eindelijk overstag. En ik verzeker je; in het echt is hij nóg leuker!
I’ve been drooling over Catrabbit’s webshop for ages, but when I saw this ‘alpaca pizza delivery service’ pin I just couldn’t resist. It’s even cuter in real life!

PhotoDiary_July15_10

 

Ik ging nogmaals naar de kermis, mét lama deze keer.
I took my llama to the fair.

PhotoDiary_July15_11

 

Ik ben heel druk bezig geweest om de franje design e-mail nieuwsbrief nieuw leven in te blazen. Afgelopen vrijdag ging de eerste in bijna twee jaar de digitale deur uit. Heb jij hem ontvangen? Laat me dan even weten wat je ervan vond in de comments! Heb je je nog niet voor de nieuwsbrief ingeschreven maar wil je de volgende (eind augustus) wel graag hebben? Laat me dat dan ook even weten in de comments, want dan zet ik je op de mailing list!
I’ve been very busy reviving my e-mail newsletter. I sent out my first one in almost two years last week!

PhotoDiary_July15_12

 

Afgelopen zondag gaf ik een workshop in het Limburgs Museum in het kader van de Jip en Janneke themadag die hoort bij de expositie van Fiep Westendorp. Een stel leuke kids maakten karakters uit inktvlekken. Om een en ander voor te bereiden deed ik vorige week hetzelfde. Ik was even vergeten hoe leuk dat is om te doen en hoe goed dit helpt bij creatieve of ‘inspirationele’ malaise. Voor herhaling vatbaar dus.
I hosted a workshop at the Limburgs Museum this weekend. It was about making characters out of ink stains. I had so much fun with the preparations!

PhotoDiary_July15_13

 

Ik had mijn bestie Anneloes al even niet meer gezien en dus was het hoog tijd om eens samen te ontbijten.
I hadn’t seen my bestie Anneloes for a while, so we decided to do breakfast together.

PhotoDiary_July15_14

 

Hier is dan eindelijk het eindresultaat van mijn aquarel-inspanningen. Ik schilderde deze achtergrond voor de achterkant van mijn luchtballonnenkaart die al een eeuwigheid in de planning zat en nu dan eindelijk als proefdruk op mijn deurmat viel. Deze week krijg ik de hele batch binnen en ik hoop ze snel toe te kunnen voegen aan mijn Etsy shop.
And this is the result of the watercolour photo you saw earlier. I finally made time to get my hot air balloons postcard to the printer. The proofs came in last week, and I expect the entire batch later this week. I’ll add them to my Etsy shop as soon as I can.

PhotoDiary_July15_15

PhotoDiary_July15_16

PhotoDiary_July15_17

 

Deze illustratie zat al heel lang in mijn hoofd, maar ik had nog niet eerder de kans om hem uit te werken. Vorige week nam ik eindelijk de tijd om dat te doen. Hij is onderdeel van een serie die een nieuwe productlijn gaat vormen. Later meer hierover.
And then there’s this guy. I’ve had the idea for this illustration for a while, but I never got around to actually making it. But now I did. It’ll be part of a bigger project, which I will tell you about soon (hopefully).

PhotoDiary_July15_18

Als ik er zo op terug kijk had ik dus best een drukke maand. Hoe was die van jullie?
Looks like I’ve had a pretty busy month after all! How was yours?

2 Replies to “Photo Diary: juli 2015 // Photo Diary: July 2015”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: