Zeven jaar en ‘de grote verrassing’ // Seven years and ‘the big surprise’

1
Afgelopen nieuwjaarsdag vierden John en ik ons zeven-jarig jubileum. Ik kan bijna niet geloven dat het alweer zeven jaar geleden is dat we verkering kregen. Gedurende deze zeven jaar is John mijn beste vriend geworden en ik kan me niet voorstellen dat ik ooit bij iemand anders zou willen zijn.

Dat gezegd hebbende heeft John me sinds september geplaagd met een verrassing die hij zou hebben op de dag van ons zeven-jarig jubileum. Begrijp me niet verkeerd, ik houd van verrassingen, maar niet als ik weet dat ze eraan komen. John weet dat en geniet van mijn ongeduldigheid, wat waarschijnlijk de reden is geweest om te besluiten de verrassing aan te kondigen, en heeft me gedurende een paar maanden hints gegeven. Een keer versprak hij zichzelf; het gaat om een reisje!

Ik kreeg dus een aantal hints de afgelopen tijd, welke ik geen van allen begreep. Het had wat te maken met franje design, het Guinness book of records, onze droomreis naar de VS, rozen en het jaar 1845. Ik kwam met oplossingen als ‘we gaan zo veel beursjes achter elkaar maken dat we in het Guinness book of records komen’ of ‘Four Roses heeft toch iets met whisky te maken? Whisky is iets Schots dus we gaan vast naar Schotland!’, die één voor één nergens op sloegen (sterker nog; Four Roses is bourbon, geen whisky, en wordt gedestilleerd in Kentucky, oeps!). De grootste hint kwam op kerstavond. Toen kreeg ik van hem een wegenkaart en reisgids van de ‘Pacific North-West’. Ik durfde niet meer te denken of te hopen en ik wachtte ongeduldig tot het 1 januari was.

En 1 januari werd het. En de verrassing was GROOT. Want John heeft tickets geregeld voor de ‘World Domination Summit’, die plaatsvindt in juli in (jawel) Portland, Oregon. Oregon in de Verendigde Staten, ja! Oh my! Ik kan nog niet echt geloven dat we echt die richting op gaan. Ik zou kunnen proberen uit te leggen dat de WDS een groot festival voor kleine ondernemers is en dat het jaarlijks heel Portland overneemt, maar ik kan natuurlijk ook gewoon een ‘aftermovie’ van afgelopen jaar met jullie delen, zodat jullie het zelf kunnen bekijken:

This january first, John and I celebrated our seven-year anniversary. I can’t believe it’s been seven years since we became ‘boyfriend and girlfriend’. Over these seven years, he became my best friend, and I can’t imagine ever being with someone else.

That said, John has been bugging me about having a surprise for me on our seven-year anniversary. Now don’t get me wrong, I like surprises, just not when I know they’re coming. John knows that and really enjoys my impatience, which is the main reason why he announced the surprise I guess, and he gave me hints and accidentally let slip that the surprise would be a trip.

He has been giving me hints for the past few months, all of which I did not understand. It had something to do with franje design, the Guinness book of records, our dream-trip to the States, roses and the year 1845. I came up with solutions as ‘we’re going to make so many clutches at once that we’ll be in the Guinness book of records’ or ‘Four Roses has got something to do with whiskey and whiskey is something Scottish, so we’ll be going to Scotland!’, all of which did not make any sense at all (actually, Four Roses is bourbon and is distilled in Kentucky, whoops!). The biggest hint came on Christmas eve, when John gave me a road map and a guidebook of the Pacific North-West. I didn’t dare hope or guess anymore and waited impatiently until january first.

And the date came. And the surprise was HUGE. Because my John arranged tickets for the ‘World Domination Summit’, which will take place this july in Portland, Oregon. Yes, Oregon, United States that is! Oh my Goodie! I Can’t believe we’re actually going! I could try to explain that the WDS is a conference for small entrepreneurs that takes over the whole of Portland, but I might as well just show you an aftermovie of the WDS of last year, so you can see for yourself.

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: