Swan Market zondag 20 maart

Marktkraam
Aanstaande zondag sta ik met al mijn producten op de Swan Market in de Spoorzone in Tilburg. Dus heb je zin om een middag te shoppen bij alleen maar leuke kleine ondernemers? Kom dan tussen 11.00 uur en 17.00 uur gezellig langs in mijn hometown!

Ben jij weleens op een Swan Market of andere designmarkt geweest? En wat vond je ervan? Laat het me weten in de comments!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: