‘Thuis bij Vera’ door Anouck Plume // At home with Vera by Anouck

vera5klein
Een paar maanden geleden kwam de lieve Anouck bij me langs om mijn huis/werkplek te fotograferen. Ze heeft een super leuke ‘thuis bij’ serie op haar blog en ze vroeg me of ze ook eens bij mij thuis mocht komen om vast te leggen hoe ik woon en werk.

Ik was in eerste instantie een beetje bezorgd; ik woon/werk super klein (op 30 vierkante meter, hooguit) en ik heb nu eenmaal enorm veel spullen; een onvermijdelijk iets als je een bedrijf wil runnen. Ik vind mijn huis zelf alles behalve een ‘pinterest-waardige-showroom’ dus ik was een beetje bang dat ik misschien wat illusies van haar of mijn lezers kapot zou maken. Van de andere kant vond ik het ook wel ontwapenend; niet iedere ondernemer kan zich een penthouse in de stad, villa aan het water of luxe bungalow in het bos veroorloven en dat is prima (hoewel een iets groter huis wel heel hoog op mijn verlanglijstje staat). Dit is nou eenmaal hoe ik woon en de plek waar vanuit ik werk. ‘This is where the magic happens’ om maar even in MTV Cribs termen te spreken. Dus Anouck kwam langs en maakte foto’s. Hele mooie foto’s die ik ook graag hier op mijn eigen blog met jullie wil delen.

A couple of months ago, the lovely Anouck came over to photograph my home. She has this lovely ‘at home with’ series on her blog and she asked me if she could photograph my home/workspace for this series as well.
I must admit I was a little hesitant at first. Since my home is really small and it’s not only my home, but my workspace as well, I happen to have LOADS of stuff. I was worried it wouldn’t be the ‘pinterest-palace’ people might think I would be living in and I didn’t want to shatter any illusions. On the other hand, I thought it would be nice to share ‘the real thing’. I simply can’t afford a villa in the woods or a mansion by the water. This is where it happens. Nothing more, nothing less.

So I decided just to go with it and I invited Anouck over. And boy, did she take photos of my home. They’re absolutely stunning, so I wanted to share them with you here on this blog as well.

vera2klein

veraduo2klein

vera5klein

vera8klein

vera7klein

vera4klein

vera9klein

vera1klein

vera13klein

vera12klein

vera11klein

Wat vinden jullie van mijn huis?

Alle foto’s in dit artikel zijn gemaakt door Anouck. Je kunt het originele artikel (zoals dat verscheen op haar eigen blog) hier teruglezen.

What do you think of my home?

All photos in this post are taken by Anouck. You can read the original post (as it appeared on Anoucks blog, in Dutch) here.

4 Replies to “‘Thuis bij Vera’ door Anouck Plume // At home with Vera by Anouck”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: