‘Stichting Onterfd Goed’: A day at work with John

Vorige week besloot ik eens een dagje met John mee naar zijn werk te gaan. Niet in de laatste plaats omdat ik mezelf moet aanwennen ECHT wat vaker het huis uit te komen, maar ik ging met name mee omdat het een inspirerende plek is waar ik graag eens over wilde bloggen. Zo geschiedde dat ik op een woensdagmorgen mee ging naar Den Bosch, waar ‘Stichting Onterfd Goed’ gevestigd is in ‘De Gruyterfabriek’. Klik door voor meer.
>> English after the jump

Read more »

Column: Over netwerkbijeenkomsten // Recap: On network meetings

Afgezien van het feit dat ik illustrator ben, houd ik ook van schrijven (wat je misschien al wel begrepen had, aangezien ik deze blog graag up-to-date houd). In mijn dagelijks leven word ik vaak geconfronteerd met dingen waarvan ik denk ‘hier zou ik over moeten schrijven’. Niet in de vorm van een verslag, maar in de vorm van een column. Met dit in mijn achterhoofd en een ervaring die ik afgelopen maand had die ik graag met jullie wil delen, besloot ik een maandelijkse terugblik te schrijven, waarin ik voor columnist speel over een ervaring die ik die maand heb gehad. Meer lezen, minder plaatjes kijken. Voor de afwisseling. Klinkt goed? Mooi! Klik door voor meer.
>> English after the jump

Read more »

Photoblog!

De afgelopen maand (sinds de laatste fotoblog) is er een HOOP gebeurd, dus hier is een visuele update van wat ik zoals heb gedaan. Als je (vrijwel dag-in-dag-uit) op de hoogte wilt blijven kun je me volgen op instagram. Klik door voor meer.
>> English after the jump

Read more »

Marktseizoen komt eraan! // Coming up: Market-season

De afgelopen weken (en nog steeds) ben ik druk bezig geweest met de voorbereidingen voor het nieuwe ‘markt-seizoen’. Dit houdt in: nieuwe beursjes maken, nieuwe producten ontwikkelen (dit laatste zorgt ervoor dat markten extra leuk zijn omdat ze zo’n goede gelegenheid vormen om snel feedback te krijgen op nieuwe dingen) en wat promotiewerk doen. Onder deze laatste categorie valt ook dit artikel. Klik door voor meer.
>> English after the jump

Read more »

Nieuwe visitekaartjes // New business cards

Een tijdje geleden bedacht ik mij dat ik nog nooit afbeeldingen van mijn visitekaartjes met jullie heb gedeeld. Niet dat dat nu een enorme ramp is, maar omdat ze best een beetje speciaal zijn leek het mij leuk om de nieuwe ‘lading’ met jullie te delen die ik vorige week per post ontving. Klik door voor meer.
>> English after the jump

Read more »

Een glimp van mijn nieuwe website // New website sneak-peek

Zoals ik eerder dit jaar al vertelde heeft het vernieuwen van mijn website één van de hoogste prioriteiten op het moment. Sinds ik deze website (die toen nog voornamelijk diende als portfolio, niet als blog) in 2009 begon is er veel veranderd. Ik kan wel stellen dat ik zelf een heel ander persoon ben geworden dan ik was toen ik net begon met ontwerpen. Klik door voor meer.
>> English after the jump

Read more »

Bailey’s milkshake recept // Bailey’s Milkshake Recipe

TGIF! Oh my, deze afgelopen week was druk. Ik kan wel een ontspannend weekend gebruiken en wat is er nou beter dan lekker op de bank hangen met een typische weekend-verwennerij zoals deze Bailey’s milkshake? Niks dus! Geniet ervan, happy weekend! Klik door om een PDF van het recept te downloaden.
>> English after the jump

Read more »

Expositie bij RAAF // My work at the Raaf exhibition

TGIF! Oh my, deze afgelopen week was druk. Ik kan wel een ontspannend weekend gebruiken en wat is er nou beter dan lekker op de bank hangen met een typische weekend-verwennerij zoals deze Bailey’s milkshake? Niks dus! Geniet ervan, happy weekend! Klik door voor meer.
>> English after the jump

Read more »

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: