Ik doe het op mijn manier // I do it my way

Een paar weken geleden liet ik jullie zien hoe ik het geboortekaartje van Bram maakte. Dat was een hele onderneming, maar oh; wat was het het waard. Na alle leuke reacties die ik kreeg op dit ‘making of’ artikel besloot ik een wat uitgebreidere versie hierop te schrijven. Want: het geboortekaartje van Bram was geen uitzondering op de regel. Al mijn 3D werk komt op die manier tot stand. Klik door voor meer.
>> English after the jump

Read more »

Column: Over dingen die je meestal niet ziet // Recap: On things you usually don’t see

Ik zie mijzelf als onderdeel van de ‘picture perfect’ generatie. Ik ben opgegroeid in de tijd waarin het gebruik van internet steeds ‘normaler’ werd en nu alles in mijn leven daar zo van afhankelijk lijkt te zijn (social media en mijn blog zijn voor mij een heel belangrijk middel om mezelf aan de buitenwereld te laten zien) voel ik me er soms wel eens het slachtoffer van. Ik weet dat er al een triljoen blogartikelen zijn geschreven over dit onderwerp. Maar niet door mij. Dus hier ga ik dan. Klik door voor meer.
>> English after the jump!

Read more »

Geboortekaartje voor Bram // Birth announcement for Bram

De afgelopen maanden ben ik HEEL druk bezig geweest met het geboortekaartje voor kleine Bram. Ik denk dat ik met recht kan zeggen dat dit letterlijk het grootste project is waar ik ooit aan heb gewerkt in mijn carrière (tot nu toe dan). Later deze week post ik een ‘making of’ artikel over het kaartje (geloof me, dat wil je niet missen). En het beste van alles? Dat is denk ik nog wel dat Bram mijn achterneefje is! Klik door voor meer.
>> English after the jump!

Read more »

Gastblog voor Applepiepieces #2: Mijn favoriet // Guestblog for Applepiepieces #2: My favorite

Het is tijd voor de tweede gast-blog voor Applepiepieces!
Deze week ga ik jullie vertellen (en vooral veel laten zien) over mijn favoriete Applepiepieces-item uit de zomercollectie; de Treasure Island oorbellen.
De naam zegt alles; ik zie Jack Sparrow op een verlaten eiland (Johnny Depp, anyone?) knielend naast een schatkist vol… Rum? Parels? Juwelen? Tropische apen? You name it! Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik verlang naar hagelwitte stranden, een azuurblauwe zee en het geluid van de golven als ik deze oorbellen zie. Klik door voor meer.
>> English after the jump

Read more »

Gastblog voor Applepiepieces #1 // Guestblog for Applepiepieces #1

In de ‘Inspiration Monday’ van deze week liet ik al subtiel iets vallen over dat donderdag een speciale dag zou worden. Well, guess what? Het is op deze woensdag alvast een beetje donderdag (ofwel; ik mag het nieuws een dagje eerder brengen dan gepland)! En vandaag mag ik met trots vertellen dat ik deze maand gast-blogger ben voor ‘Applepiepieces’; een fantastisch sieraden-merk, opgericht en gerund door de lieve Mariko. In april schrijf ik elke week een blogartikel over dingen die me inspireren rondom het merk en ik stoom je helemaal klaar voor de zomer die dit jaar een vliegende start lijkt te maken (gezien het weer van de afgelopen weken). Klik door voor meer.
>> English after the jump!

Read more »

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: