Shop-stop: Party supplies

Als ik een feest-week beloof, dan krijg je er ook één! En vandaag presenteer ik jullie de leukste feest-ideeën en -benodigdheden die ik de afgelopen weken ben tegengekomen. Hoewel ik niet veel tijd heb om een verjaardagsfeestje voor mezelf te organiseren dit weekend (ik heb een workshop en een markt op stapel staan), is het altijd leuk om te dagdromen over hoe je ideale feestje eruit zou zien, toch? Klik door voor meer.
>> English after the jump

Read more »

5 Things I’m doing right now

Soms heb ik het gewoon te druk om te bloggen. Dat vind ik heel jammer want bloggen vind ik één van de leukste dingen op het moment. Maar soms heb ik gewoon zo veel projecten omhanden dat ik gewoonweg niet weet hoe ik alle balletjes tegelijk omhoog moet houden. Dat is zo’n beetje wat er nu aan de hand is. Want voordat ik kan gaan genieten van onze (welverdiende, al zeg ik het zelf) vakantie moet er nog VEEL gedaan worden. En in plaats van een radiostilte te houden op deze blog bedacht ik me dat ik net zo goed met jullie kan delen waar ik op dit moment mee bezig ben! Klik door voor meer.
>> English after the jump

Read more »

Homemade market op 9 juni // Homemade market on June 9th

Naast dat ik in juni op de Swan Market in Antwerpen sta, zal ik ook een kraampje hebben op de Homemade Market in Breda op 9 juni ter ere van de jaarlijkse Nassaudag aldaar. Deze markt vindt plaats in de Grote Kerk van Breda en dat is echt een prachtlocatie. En ik kan het weten, want ik heb er al eens een expositie gehad met de kunstacademie. Dus als je vrij bent op 9 juni (en die kans is groot, want dan is het Tweede Pinksterdag), kom dan tussen 12.00 en 17.00 uur gezellig langs in de Grote Kerk in Breda!
>> English after the jump

Read more »

Alpaca baby shower

Een paar weken geleden is er op een kinderboerderij in Tilburg een baby alpaca geboren. Toen ik er achter kwam dat er een heus kraamfeest voor de kleine spruit wordt georganiseerd wist ik meteen; hier wil ik wat aan bijdragen!
Dus ik kan jullie nu vertellen dat ik een workshop ‘alpaca maskers maken’ ga geven bij Kinderboerderij ‘t Valleike in Tilburg. Maar tijdens het kraamfeest is er nog veel meer te doen, zoals workshops vilten (met alpaca-wol uiteraard) en een heuse namenwedstrijd voor de baby alpaca. Klik door voor meer.
>> English after the jump

Read more »

Photoblog!

Jippie! De eerste fotoblog in de nieuwe lay-out. Ik kijk nog steeds met volle bewondering naar hoe professioneel mijn nieuwe website eruit ziet (ondanks dat ik hem zelf heb ontworpen). Happy, happy, joy, joy! Goed, hier is weer een nieuwe fotoblog, waarin ik met jullie deel wat ik de afgelopen weken allemaal heb uitgespookt.
P.S.: Als je full-time up to date wilt blijven, volg me dan op instagram! Klik door voor meer!
>> English after the jump!

Read more »

Spiksplinternieuw // Bright, shiny and new

Jongens! Na maanden hard werken kan ik het ein-de-lijk zeggen; Hij is er! Mijn bright, shiny and new website! (Tegen mijn oude website zeg ik: Dikke Doei!) Er is VEEL veranderd ten opzichte van mijn oude site. Dus zonder al te veel gedoe presenteer ik jullie de veranderingen. Klik door voor meer.
>> English after the jump

Read more »

Caketoppers!

Een hele tijd geleden vertelde ik dat ik van plan was de feest ‘scene’ in te gaan met mijn werk. Niet de ‘coma-zuip’ feestjes, maar de geciviliseerde feestjes met mooie styling. Vandaag kan ik jullie eindelijk melden dat ik dat pad daadwerkelijk ben ingeslagen. Een behoorlijke tijd later dan gepland, maar er kwamen een hoop projecten tussendoor waar ik geen ‘nee’ tegen wilde zeggen dus eigenlijk was dat een luxeprobleem. Hoe dan ook; vandaag presenteer ik jullie mijn eerste setje(s) caketoppers! Klik door voor meer.
>> English after the jump!

Read more »

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: