Wedding update: Onze trouwfotograaf

Ik roep het al sinds jaar en dag (en ver voordat we trouwplannen hadden): de fotograaf is voor ons het allerbelangrijkste van de bruiloft. En dat is onveranderd gebleven. De foto’s zijn één van de weinige tastbare herinneringen die je overhoudt aan je huwelijksdag, so they’d better be good. In mijn meest recente gastblog voor Girls of Honour deelde ik onze zoektocht naar de voor ons perfecte fotograaf.

Read more »

Gastblog voor Team Confetti #31: Komkommertijd-regime: zo kom jij als ondernemer de zomer door!

Vorige week was het weer tijd voor een nieuwe gastblog voor Team Confetti en deze stond helemaal in het teken van Komkommertijd. De zomerperiode is voor ondernemers nu eenmaal niet de meest drukke en vruchtbare tijd, dus hoe kom je dan als kleine zelfstandige toch productief de zomer door? Ik heb sinds een aantal jaren een speciaal ‘Komkommertijd-regime’ dat ik in deze meest recente gastblog met jullie deel. Klik door voor de link naar het volledige artikel!

Read more »

Radiostilte en zomerstop // Radio silence

Vandaag doorbreek ik de radiostilte hier op de blog met de mededeling dat ik een zomerstop houd. Gezellig, of niet? Dit klinkt super cynisch, maar zo is het niet bedoeld. Ik geef jullie vandaag wat tekst en uitleg over waar ik was de afgelopen maand(en) en wat ik de komende weken van plan ben. Klik door voor meer!
>> English after the jump!

Read more »

Wedding Update: Het ‘waarom’

Afgelopen week verscheen mijn tweede gast-artikel op de blog van Girls of Honour! In dit blog vertel ik je over ‘het waarom’ achter onze bruiloft: waarom willen John en ik zo graag trouwen? Klik door voor een link naar het complete artikel.

Read more »

Mijn werk-bucketlist // my work-bucketlist

Over iets minder dan een week word ik 30. Ik vind mijn verjaardag altijd een mooi moment om stil te staan bij wat er in mijn afgelopen levensjaar is gebeurd en waar ik in het komende jaar naartoe wil groeien. Omdat 30 worden (voor mij) net even wat zwaarder weegt dan iedere andere leeftijd, wil ik er dit jaar net even op een andere manier bij stilstaan. Ik deel namelijk mijn werk-bucketlist met jullie! Klik door voor meer!
>> English after the jump

Read more »

Nieuw binnen: FalalaLama kerstkaart // New: FalalaLlama card

Kerst valt vroeg dit jaar. Ja, je las het goed in de titel van dit artikel: ik heb een nieuwe kerstkaart ontworpen! Nu is het echte ontwerpwerk inmiddels alweer een aantal maanden geleden (de eerste schetsen ontstonden al in december), maar soms duurt het proces van schets tot eindproduct net even wat langer dan je denkt. En hoewel ik normaal gesproken elk jaar één kerstkaart ontwerp, was dit zo’n idee wat er simpelweg uit móést. En dus presenteer ik jullie vandaag mijn nieuwste kerstkaart! Klik door voor meer.
>> English after the jump

Read more »

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: