Familie Stationery // Family stationery

De afgelopen maanden heb ik weer een flink aantal familieportretjes mogen tekenen (later meer daarover). Dat vind ik zo leuk om te doen! En daarom heb ik besloten die portretjes een heel nieuwe dimensie te geven. Want je kunt er nu niet alleen eentje bestellen voor aan je muur; je kunt er ook stationery van laten maken. Zo ontvang je een set A5 notecards die je bedankjes, kattebelletjes of notities een heel stuk leuker maken! Klik door voor meer!
>> English after the jump

Read more »

Nieuw binnen: Notitieblokken! // New: Note pads!

Met het product dat ik jullie vandaag ga laten zien ben ik alweer aan het einde gekomen van de ‘nieuwe-producten-parade’, maar I’m going out with a bang hoor jongens, Want wat ik vandaag voor jullie heb is een van mijn persoonlijke nieuwe favorieten; namelijk een notitieblok! Klik door voor meer!
>> English after the jump!

Read more »

Wedding update: De jurk

De afgelopen tijd deelde ik al verschillende aspecten van het proces van het plannen van onze bruiloft. We hebben de fotograaf geboekt en de locatie vastliggen. Dat zijn twee heel grote dingen die we van onze to-do-list kunnen afstrepen. En vandaag kan ik jullie melden dat ook mijn trouwjurk inmiddels gekozen is! En hoewel de meeste bruiden zich hier het meest op verheugen, vond ik de zoektocht naar ‘de jurk’ wel even een dingetje.
Voor Girls of Honour schreef ik over de zoektocht naar mijn trouwjurk. Klik door voor de link naar het hele artikel!

Read more »

Onze Save the Date! // Our Save the Date

Jongens! Jullie hebben er even op moeten wachten, maar vandaag is het dan eindelijk zo ver. Na al regelmatig sneak-peeks geplaatst te hebben op instagram laat ik jullie vandaag het ontwerp van onze Save the Date zien. En ik ben zo benieuwd wat jullie ervan vinden! Klik door voor meer!
>> English after the jump!

Read more »

Nieuw binnen: Ansichtkaarten // New postcards

De nieuwe-producten-parade is nog in volle gang en daarom presenteer ik vandaag met gepaste trots drie nieuwe ansichtkaarten. Je kunt in mijn ogen niet genoeg ansichtkaarten in je collectie hebben (het is immers super leuk om een kaartje te sturen én te ontvangen) en daarom ontwierp ik drie nieuwe exemplaren voor verschillende gelegenheden. Lees er meer over na het doorklikken!
>> English after the jump!

Read more »

Nieuw binnen: Geborduurde emblemen! // New patches

Ik vertelde het vorige week al: ik heb deze zomer veel tijd geïnvesteerd in het ontwerpen van nieuwe producten. Drie nieuwe geborduurde emblemen zijn daar onderdeel van en vandaag laat ik ze met trots en vol ornaat aan jullie zien! Klik door voor meer!
>> English after the jump!

Read more »

Wedding update: De locatie

Er zijn bij het plannen van een bruiloft drie heel grote dingen die ver van tevoren vastgelegd moeten worden: de fotograaf, de locatie en de jurk. In mijn laatste nieuwe gastblog voor Girls of Honour vertel ik over hoe de zoektocht naar onze trouwlocatie is verlopen en welke middelen we hebben ingezet om op de voor ons perfecte ‘venue’ uit te komen. Klik door voor de link naar het volledige artikel!

Read more »

Dag zomer, tot volgend jaar // Bye bye summer

De schooltassen zijn gepakt, de snelwegen overvol en de mailbox stroomt weer over. Kortom: de zomer is voorbij en het werkende/schoolgaande leven is weer begonnen. Graag had ik hier honderd foto’s willen delen van de zonnige oorden waar ik samen met John ben geweest de afgelopen weken, maar helaas heb ik die niet. Het enige wat wij deze zomer hebben gedaan, is werken. John is bezig met het afronden van zijn scriptie en ik heb driedubbele diensten gedraaid in het TextielMuseum en binnen mijn eigen bedrijf. En dat is niet erg, want ik heb de tijd van mijn leven in het Museum en John is officieel bijna klaar. Er zijn dus ook meer dan voldoende leuke dingen gebeurd. Klik door om te weten wat allemaal!
>> English after the jump

Read more »

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: