What’s in my bag: de illustrator editie // What’s in my bag

Ondanks dat ik een groot deel van mijn werktijd doorbreng in mijn home office, ben ik ook voor mijn werk regelmatig ‘on the road’. Of ik nu op weg ben naar een zakelijke afspraak of besluit een middag van werkplek te veranderen en neer te strijken in een lokaal hipster koffietentje: wanneer ik de deur uit ga voor mijn werk, sjouw ik behoorlijk wat met me mee. Daarom leek het me leuk jullie eens een kijkje te bieden in mijn ‘werktas’ in een ‘what’s in my bag: de illustrator editie’. Klik door voor meer!
>> English after the jump!

Read more »

Wedding update: alles over het aanzoek

Een tijdje geleden vertelde ik jullie al dat ik gastblogs zou gaan schrijven voor een (voor mij) nieuw platform: Girls of Honour. Girls of Honour is een super leuk trouwblog dat zich vooral richt op ‘alternatief trouwen’. Nu gaf ik eerder al aan dat de klassieke rode rozen en strapless plofjurken niet aan mij besteed zijn, dus Girls of Honour past precies in mijn straatje. Vorige week werd mijn eerste blog in de reeks over het voorbereiden van onze bruiloft gepubliceerd. Klik door voor meer!

Read more »

Met mij aan de tekentafel van HappyMakersBlog op Creative Life!

Op 24, 25 en 26 maart aanstaande (dat is volgend weekend al!) vindt de eerste editie van Creative Life plaats in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. En op zondag 26 maart kun je bij mij aan de tekentafel van HappyMakersBlog aanschuiven, waar ik je alle ins en outs zal vertellen over het illustreren en vormgeven van het boek Babyspel! Lees verder voor meer info.

Read more »

Nieuw binnen: Postzegel sticker // New: Postage stamp sticker

Ik was toe aan wat anders. Voor mijn gevoel ziet de manier waarop ik mijn bestellingen inpak er al jaren hetzelfde uit en het was tijd om iets nieuws in de mix te gooien. Daarom ontwierp ik deze postzegel sticker die ik (naast de gewone frankering van de post, uiteraard) op de grotere enveloppen/doosjes plak die de deur uit gaan. Klik door voor meer!
>> English after the jump

Read more »

Barcelona Lama invasie // Barcelona llama invasion

Wie mij en mijn blog al langer volgt weet dat ik niet op vakantie ga zonder een papieren lama in mijn tas. Deze lama mag dan fijn met alle toeristische attracties op de foto. Zo heb ik de toeristische attracties toch gefotografeerd, maar dan wel op een extra leuke manier. Twee weken geleden ging ik met mijn moeder, tante, zus en vriend en natuurlijk John naar Barcelona ter ere van mijn moeders verjaardag en een (extra feestelijke, mind you) papieren lama mocht ook hier natuurlijk niet ontbreken. Vandaag deel ik hier dus de officiële Barcelona Lama Invasie! Klik door voor meer!
>> English after the jump

Read more »

Gastblog Team Confetti #26: Printable Girl Squad fotolijst // Printable photo frame

Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe gastblog voor Team Confetti, maar vanaf deze keer ga ik het net eventjes anders doen. Je bent van me gewend dat ik elke maand het gehele blogartikel doorplaats op mijn eigen blog, maar eigenlijk is dat helemaal niet nodig. Vanaf nu ga plaats ik hier een kleine introductie van het artikel en vervolgens een link naar de Team Confetti blog, waar je het artikel dan in zijn geheel kunt lezen. Want van dubbele informatie op het web wordt niemand (en vooral Google) niet blij.
Dus vandaag een kleine introductie van het artikel dat ik schreef voor Team Confetti. Deze maand staat dat geheel in het teken van Internationale Vrouwendag. Dat is namelijk vandaag! Klik door voor meer!
>> English after the jump!

Read more »

Swan Market Tilburg 5 maart

Samen met heel veel andere leuke, creatieve mensen verkoop ik daar alle items die je in mijn webwinkel en Etsy shop kunt vinden. Dus ben je in de buurt en heb je zin om te winkelen; kom gezellig langs! De Swan Market is van 11.00 uur tot 17.00 uur in de Wagenmakerij in Tilburg. Kom je ook?

Read more »

The Traffic Snake Game Resultsss video

Alweer bijna drie jaar geleden maakte ik voor Mobiel21 een video bij hun ‘Traffic Snake Game’ project. Dit project was in het leven geroepen om ouders en kinderen ertoe te bewegen op milieuvriendelijke manieren van en naar school te reizen. Ik mocht in een korte video uitleggen hoe het spel in zijn werk ging en mijn eerste videoproject was een feit.
Inmiddels is de looptijd van het Traffic Snake Game project voorbij en Mobiel21 vroeg mij weer om een video te maken: deze keer van de behaalde resultaten. Dat deed ik uiteraard met veel liefde en plezier en vandaag deel ik met jullie het eindresultaat! Klik door voor meer.
>> English after the jump

Read more »

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: