5 things I’m doing right now

Ik vind het weer hoog tijd voor een update op werkgebied! Er is weer allerlei leuks gaande achter de schermen en dat deel ik graag met jullie. Zo ben ik bezig met het ontwikkelen van nieuwe emblemen, werk ik hard aan de vormgeving van onze bruiloft en ik zit weer regelmatig achter de naaimachine. Kortom: vandaag deel ik waar ik momenteel aan werk in een nieuwe editie van ‘5 things I’m doing right now’! Klik door voor meer.
>> English after the jump!

Read more »

Visitekaartjes voor John // Businesscards for John

Hoewel het hier op de blog vrij stil is geweest, is er de afgelopen weken genoeg gebeurd. Zo was John begin april uitgenodigd om te spreken op een filosofie-conferentie in Parma (Italië) en niet lang voordat hij richting het zonnige zuiden zou vliegen realiseerden we ons dat hij helemaal geen visitekaartjes had. Zonder een fatsoenlijk visitekaartje kun je op zo’n conferentie natuurlijk niet voor de dag komen en zo ontwierp ik een kaartje voor hem dat hij kon weggeven aan nieuwe connecties en potentiële opdrachtgevers. Klik door voor meer!
>> English after the jump!

Read more »

Een nieuw gezicht // A new look

Het afgelopen jaar is er veel veranderd voor mij. Ik ben verhuisd, ten huwelijk gevraagd en ik heb veel persoonlijke groei doorgemaakt. Voor mijn gevoel is die persoonlijke groei sinds een tijdje ook goed terug te zien in mijn werk. Dit viel mij het meeste op toen ik een paar maanden geleden eens door mijn instagram tijdlijn zat te scrollen. Daar waar ik eerst met heel subtiele (vaak pastel-achtige, vervaagde) kleuren en een stevig ‘Nashville’ instagram-filter werkte, zag ik nu dat alles wat ik maak veel kleurrijker en uitbundiger is. En ineens realiseerde ik me dat dat niet alleen in mijn werk zo is. Mijn garderobe is veranderd (ik draag nu veel meer kleur dan een paar jaar geleden), ik heb ons nieuwe huis veel kleurrijker en contrastrijker ingericht dan mijn vorige woning en ik voel me meer ‘mezelf’ dan ooit. Misschien ben ik volwassen geworden. Hoewel ik hoop van niet, want ik haal graag het kind in mijzelf naar boven. Klik door voor meer!
>> English after the jump

Read more »

In Fashionista Magazine!

Fashionista Magazine weidt deze maand een gehele shopping-pagina aan items met lama’s en hoe leuk is het dat een paar van mijn items daar niet op mogen ontbreken? Een tijdje geleden werd ik benaderd door Fashionista Magazine met de vraag of ze foto’s van mijn lama tattoo en lama carousel prent mochten plaatsen in hun april nummer. Maar natuurlijk! Klik door voor meer.
>> English after the jump!

Read more »

Photo Diary: Januari, Februari & maart 2017

Het is alweer veel te lang geleden dat ik een Photo Diary met jullie deelde, dus vandaag is het weer de hoogste tijd om te laten zien waar ik de afgelopen maanden mee bezig ben geweest. Als je up to date wilt blijven kun je me volgen op instagram (@verabertens), maar ik laat in mijn Photo Diaries vooral dingen zien die je daar nog niet voorbij zijn gekomen. Benieuwd? Kijk gezellig mee! Klik door voor meer.

Read more »

Gastblog Team Confetti #27: DIY Egghunt tasje voor pasen // DIY Easter Egg hunt bag

Stond jij als kind vroeger ook vooraan als het eieren zoeken met pasen van start ging? Ik wel! En omdat ik graag het kind in mijzelf (en anderen) naar boven haal maakte ik speciaal voor Team Confetti deze maand een DIY waarmee je zelf een super hip tasje kunt maken om al je gevonden eieren van de ‘egghunt’ in te doen. Klik door voor een verwijzing naar hoe het precies werkt en om de printable te downloaden!
>> English after the jump

Read more »

Creative Life

Ik kondigde vorige week al aan dat ik op Creative Life aan de tekentafel van HappyMakersBlog zou praten over het ontwerpproces van Babyspel en afgelopen zondag was het dan zover. Ik reisde af naar de Werkspoorkathedraal in Utrecht om daar te praten over alles omtrent het illustreren en vormgeven van een boek. Hoe dat was kun je lezen als je door klikt!

Read more »

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: