Feestbeest beursjes // Party animal clutches

Met al die ‘after-roadtrip’ artikelen die ik hier de afgelopen weken met jullie deel lijkt het net alsof ik de laatste tijd niets anders doe dan nagenieten. Nou, nee. Hoewel ik behoorlijk wat tijd besteed aan het selecteren, nabewerken en delen van roadtrip-foto’s hier op de blog, is mijn bedrijf ook weer helemaal ‘up and running’, wat betekent dat ik bezig ben met allerlei leuke nieuwe projecten en met het ontwerpen van nieuwe producten.
Over nieuwe producten gesproken: vandaag wil ik jullie deze nieuwe beursjes laten zien, die ik maakte met mijn nieuwe Feestbeesten stof. Ze zijn nu verkrijgbaar in mijn Etsy shop. Klik door voor meer.
>> English after the jump

Read more »

Tweeëndertig selfies // Thirty-two selfies

Als voorbereiding op onze trip was John vastbesloten een GoPro aan te schaffen. Ik vond dit een beetje een nutteloze investering aangezien het een ‘action cam’ is, we geen bijzonder wilde plannen hadden en ik dus ook prima zou kunnen filmen met mijn spiegelreflexcamera. Desalniettemin heeft de GoPro zich als erg handig bewezen, zowel voor filmen als voor het maken van selfies. Want John kocht namelijk ook zo’n veel bekritiseerde ‘selfiestok’. En hoewel het naar mijn mening best een afschuwelijke accessoire is hadden we wel dolle pret met selfies maken. Tweeëndertig selfies in totaal. Klik door voor meer.

>> English after the jump

Read more »

Portland

Hoewel je al wel wat dingetjes van Portland hebt kunnen zien in mijn artikel over de World Domination Summit heb ik nog steeds een heleboel te laten zien. Nu ik er over nadenk kan ik wel zeggen dat Portland mijn favoriete stad is van alle steden die we hebben gezien tijdens onze roadtrip. Het is een oude stad (op een goed manier), niet super druk, een beetje hippie-ish en gewoon zo mooi! Oh en heb ik je al verteld over de ‘foodcarts’? Er zijn bepaalde ‘blocks’ in de stad die helemaal toebedeeld zijn aan foodcarts. Kraampjes met voedsel uit keukens van over de hele wereld. Veel eten. Lekker eten. Heb ik al weleens gezegd dat ik van eten houd? Anyway. Portland, ik mis je nu al. Deze is voor jou. Klik door voor meer.
>> English after the jump

Read more »

Oregon State, Part 2

Oh Oregon. Je bent op zoveel manieren zo mooi. Afgelopen week liet ik jullie deel 1 van ons Oregon-avontuur zien. Vandaag is het tijd voor deel twee! Klik door voor meer.
>> English after the jump

Read more »

Twintig hotelkamers // Twenty hotel rooms

Tja. Roadtrippen is onlosmakelijk verbonden met slapen in heel veel verschillende hotelkamers. Twintig om precies te zijn. Ik fotografeerde (bijna) elke hotelkamer waarin we verbleven in deze vijf weken. De kamers variëren van een super luxe suite in ons hotel langs The Strip in Las Vegas tot de meest shabby highway-motels. Het was nogal een ervaring! Klik door voor meer.
>> English after the jump!

Read more »

Oregon State, part 1

Nadat ik jullie vorige week onze avonturen in Washington State heb laten zien is het nu tijd om het eerste deel van onze tijd in Oregon met jullie te delen.
Oregon is op zijn eigen manier net zo mooi als Washington. Daar waar Washington echt heel ‘bossig’ was heeft Oregon meer platteland en een prachtige kustlijn met uitgestrekte stranden (meer hierover in deel twee). Klik door voor meer.
>> English after the jump

Read more »

Column: Over veel te vertellen hebben // Recap: On having too much to say

Het feit dat ik er vorige maand niet aan toe ben gekomen om een column te plaatsen (ik had het een klein beetje druk met vakantie vieren) heeft er toe geleid dat ik nu dus teveel heb om over te schrijven. Ik heb overwogen maar één onderwerp te behandelen deze keer en alle onderwerpen te bewaren voor later, maar ik ken mezelf en ik weet dat ik volgende maand een ander (meer up-to-date) onderwerp heb om over te schrijven en dat alle andere onderwerpen op de plank blijven liggen. Om daar vervolgens nooit mee af te komen. Klik door voor meer.
>> English after the jump

Read more »

Seattle

Toen we in Washington waren keek ik erg uit naar ons bezoek aan Seattle. Na dagenlang doorgebracht hebben in de (overigens prachtige) natuur was de gedachte aan een stad, meer mensen om ons heen en doorspoelbare toiletten een welkome afwisseling. Klik door voor meer.
>> Enslgish after the jump

Read more »

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2021 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer